StoryEditorOCM
PromoFOTO: PRIZNANJE ZA PAG

Sonus festival uvršten među 10 najboljih na svijetu!

Piše Promo
13. srpnja 2017. - 23:47
IMG_7505_FelixHohagenPhotography

Sonus festival se opet našao među samom kremom svjetskih festivala te je treću godinu zaredom uvršten među najboljih 10 festivala u svijetu prema izboru svjetskog glazbenog medija Resident Advisora. Ovo je veliki uspjeh festivala koji ove godine slavi petu godišnjicu postojanja i već uživa svjetski ugled kako među posjetiteljima tako i među artistima.

Više od 60 imena svjetske elektroničke scene nastupit će na jubilarnom izdanju Sonus festivala koji će se ove godine održati od 20. do 24. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće i brodovima koji će ploviti po našem prelijepom Jadranu.

Tijekom pet dana i pet noći festival će ugostiti posjetitelje iz cijelog svijeta koji će moći uživati u nastupima DJa koji su na samom vrhu svjetske elektroniče scene, kao što su: Adam Beyer, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Sven Väth, Joseph Capriatti, Tale of Us, Loco Dice, Apollonia, Jamie Jones, Pan-Pot, Rødhåd, Sam Paganini, Seth Troxler, The Martinez Brothers, Marco Carola, i još mnogi drugi.

24. travanj 2024 22:13