StoryEditorOCM
PromoDIVA HRVATSKE GLAZBENE SCENE U BIOGRADU NA MORU

Doris Dragović prvi put na bazenu "Ilirija"

Piše Promo
19. srpnja 2017. - 14:05
Ilirija_bazen_FB_Doris(1)

Nakon što je diva hrvatske glazbene scene digla na noge prepuni Arsenal, svi koji su propustili ovaj spektakl i nisu uspjeli kupiti ulaznice na vrijeme, imaju priliku da ovaj put budu brži i osiguraju svoju ulaznicu za koncertni spektakl ljeta!

Sa glazbenim opusom omiljenim svim generacijama, Doris Dragović - koja svojim glasom i umjetničkom interpretacijom osvaja publiku, dolazi na čarobnu plutajuću pozornicu bazena ''Ilirija'' u Biogradu na Moru 27.07.2017., s početkom u 22h. Ne propustite koncertni spektakl pun bezvremenskih hitova, večer uzajamne ljubavi te večer o kojoj ćete zasigurno dugo pričati! Vidimo se u Biogradu n/M, 27.07.2017.s početkom u 22h.

Karte po cijeni od 80,00 kn možete kupiti u prodajnim mjestima: ILIRIJA TRAVEL agencija, HOTEL ILIRIJA, CAMP PARK SOLINE, MARINA KORNATI, ARSENAL, BAZEN ILIRIJA i prodajnim mjestima Ticketshopa kao i online. Posebne vip karte sa rezervacijom stola možete osigurati u ILIRIJA TRAVEL agenciji i ARSENALU u Zadru po cijeni od 150 kn. Sve upite oko kupnji i rezervacija vip karti slati na info@arsenalzadar.com .

25. travanj 2024 16:07