StoryEditorOCM
PromoGLAZBENI SPEKTAKL NA BAZENU ILIRIJA U BIOGRADU NA MORU

Petar Grašo nastupa 3. kolovoza sa svojim najvećim hitovima!

Piše PR tekst
31. srpnja 2017. - 15:03
filmska_tuskanac24-130617

Koncertni spektakl na bazenu Ilirija učinit će potpunim 03.08.2017.,s početkom u 22h jedan od najpopularnijih pjevača hrvatske estrade - Petar Grašo.Jedan od najizvođenijih hrvatskih glazbenika priprema vam spektakl uz svoje najnovije hitove „Uvik isti", „Moje zlato" „Srce za vodiča" kojim oduševljava publiku u regiji i osvaja prva mjesta nacionalnih-top ljestvica.

Nakon rasprodanog koncerta u Arsenalu i večeri za pamćenje, koncertni spektakl se seli na predivnu lokaciju na otvorenom - bazen Iliriju u Biogradu na moru. Ne dopustite da vam prođu godine bez Grašinog koncerta na bazenu Ilirija gdje vas očekuje presjek najboljih hitova! Čeka vas koncert ispunjen emocijama, dobrom zabavom i smijehom, ali i onom jedinstvenom ''92'' bez koje Grašo sigurno neće otići iz Biograda!

Ulaznice će biti dostupne na sljedećim prodajnim mjestima:lirija Travel, Hotel Ilirija, Marina Kornati, Kamp Park Soline, Bazen Ilirija, Arsenal Zadar. Vip ulaznice možete nabaviti u Ilirija Travel agenciji u Biogradu n/m, ili u Arsenalu u Zadru. Sve upite oko kupnji i rezervacija vip karti slati na info@arsenalzadar.com [http://arsenalzadar.com]

19. travanj 2024 03:16