StoryEditorOCM
PromoZAVRŠENA JE NAGRADNA IGRA U KOJOJ SMO DAROVALI ČETIRI ULAZNICE ZA PET SHOP BOYSE

Pogledajte tko su dobitnici!

Piše I. Ivanac
8. kolovoza 2017. - 15:19
psb

Završena je nagradna igra u kojoj smo čitatelje portala Zadarski.hr nagradili dva puta po dvije ulaznice za open air koncert Pet Shop Boysa koji se održava 12. kolovoza u Jazinama.

Od mnogih čitatelja koji su se javili s molbom za ulaznice izabrali smo dvije posebne onu Matije Gerecija i Danka i Magdalene Kirinčić.

Matija  je karte osvojio jer nam je napisao pjesmicu koju možete pročitati u nastavku.

Novčanik je prazan, šef bezobrazan. Od vrućine ja nervozan, Tražim hlad glomazan. Da napišem ovu pjesmicu, Možda s njom zavedem neku njemicu. Vrućina mi sada pamet pomutila, Da zna što sam sada napisao, djevojka bi me zagutila. Naravno da bi poveo svoju dragu djevojku, A ne tu nepoznatu atraktivnu plavojku. :-) Baš bi volio da odemo na PSB koncert, Čak i više nego sada neki hladni desert. Da čujemo konačno taj legendarni bend, I da ova pjesmica ima happy end!

Danko i Magdalena Kirinčić su nas molili da upravo oni osvoje karte jer im taj vikend punica čuva njihova dva poprilično živahna sina i to im se čini kao idealna prilika za malo odmora.

Dobitnici prvog i drugog kruga nagradne igre će se nalaziti na popisu posjetitelja te su za ulazak na koncert dužni ponijeti osobnu iskaznicu.

Nadamo se da će dobitnici ulaznica za Pet Shop Boyse uživati u koncertu!

23. travanj 2024 12:46