StoryEditorOCM
PromoKOPRIVNIČANCI SA SRCEM ZA GRAĐANE POPLAVLJENIH PODRUČJA ZADRA, NINA I OKOLICE

HGK-Županijska komora Koprivnica pomaže Zadru donacijom Općoj bolnici Zadar u iznosu od 100.000 kuna

Piše Zadarski.hr
19. rujna 2017. - 11:07
PR_vizual

Prirodne katastrofe, poput velikih poplava koje su zadesile Zadar, Nin i otoke, trenutak su kada je nužna brza reakcija i pomoć ugroženim građanima. Jedno od korporativnih načela Podravke je pomagati zajednici u kojoj djeluje, što čini kroz brojne programe društveno odgovornog poslovanja.

Svjesni teške situacije u kojoj su se nakon katastrofalnih poplava našli građani Zadra, Nina i okolice, kao i velikih materijalnih šteta, Podravka je s partnerima, trgovačkim lancima Konzum, Velpro, Metro, Tommy, Müller, dm i Bipa, pokrenula zajedničku akciju s ciljem pomoći građanima područja stradalih u poplavi.

Stoga će, u periodu od 16. do 23. rujna, svi proizvodi Podravke biti 30 posto jeftiniji na svim prodajnim mjestima Konzuma, Velproa, Metroa, Tommya, Müllera, dm-a i Bipe u Zadru i Ninu.

Da Koprivničanci imaju veliko srce potvrdila je i HGK-Županijska komora Koprivnica koja se u pomoć Zadru uključila vrijednom donacijom Općoj bolnici Zadar, u iznosu od 100.000 kuna.

Vjerujemo kako će ova inicijativa biti poticaj i brojnim drugim gospodarskim subjektima da svi zajedno pokrenemo lanac pomoći i podrške našim Zadranima i svim građanima na područjima stradalim u poplavama.

Podravka i partneri – sa srcem za Vas!

19. travanj 2024 22:41