StoryEditorOCM
PromoKREĆU UPISI NA PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ZADAR

Možete birati između dvadesetak stručnih osposobljavanja i usavršavanja

Piše Zadarski.hr
19. rujna 2017. - 14:14
pucko slika.JPG

Kreću upisi na Pučko otvoreno učilište Zadar koje nudi dvadesetak stručnih osposobljavanja i usavršavanja, a to su: strani jezici za djecu i odrasle; maser/ka, njegovatelj/ica, zaštitar/ka; čuvar/ica; slastičar/ka za jednostavne slastice; kuhar/ica za jednostavna jela; pomoćni konobar/ica; pomoćnik/ica u nastavi u radu s učenicima s teškoćama, gerontodomaćin/ica, barmen/ica i priprematelj/ica koktela, sobar/ica, vinogradar/ka, vinar/ka, maslinar/ka, voditelj /ica wellnessa s gurmanskim pripravcima, asistent/ica maseru/ki s gurmanskim pripravcima u wellnessu, slastičar/ka specijalist nacionalnih slastica, osnove rada na računalu;ecdl specijalist za uredsku primjenu; tečaj kroja i šivanja; tečaj aranžiranja cvijeća.

Pučko otvoreno učilište Zadar je javna ustanova osnovana 1954. godine čiji je osnivač i vlasnik Grad Zadar. Ustanova se bavi formalnim i neformalnim obrazovanjem djece i odraslih.

  Prijave za nove članove su moguće putem facebook stranice učilišta (https://www.facebook.com/pages/Pu%C4%8Dko-otvoreno-u%C4%8Dili%C5%A1te-Zadar/931958670153468?fref=ts)  , putem web stranice www.pouzd.hr ili na broj telefona 251-765.

18. travanj 2024 12:39