StoryEditorOCM
PromoSVEČANOST NA PUTU BOKANJCA

Jutros otvoren prvi Tommy hipermarket u Zadru - najveće Tommy prodajno mjesto u gradu i Zadarskoj županiji!

Piše PR tekst
3. listopada 2017. - 11:22
IMG-20171002-WA0002

Jutros je otvoren novi hipermarket Tommy u Zadru.

- Kao vodeći dalmatinski trgovački lanac, najavljujemo daljnju ekspanziju prodajne mreže u gradu Zadru i Zadarskoj županiji.

U utorak 3. Listopada 2017. otvaramo prvi Tommy hipermarket u Zadru koji će biti naše najveće prodajno mjesto u tom gradu i Županiji.

Hipermarket Tommy Zadar (Put Bokanjca) izgrađen je i opremljen po suvremenim standardima, i kao takav će predstavljati osvježenje u trgovačkoj ponudi grada Zadra.

Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, ribarnice, svježeg voća i povrća, gastronomije, te pekarsko-slastičarskih proizvoda „Bobis“.

Površina korisnog prostora iznosi preko 5000 metara četvornih uz veliki broj parkirnih mjesta za kupce.

Vrijednost ove investicije je približno 5 milijuna eura, a uposlili smo novih 50 radnika, kojima Tommy nudi stimulativno radno okruženje i visoke radne standarde.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude.

Kao društveno odgovorna kompanija koja je i partner lokalne zajednice, prigodom otvorenja novog hipermarketa u Zadru, Tommy će donirati financijska sredstva Ligi za borbu protiv raka i Općoj bolnici Zadar, a poduprijet ćemo i druge projekte od općeg značaja za grad Zadar i Zadarsku županiju.

Zadarski hipermarket bit će 16. Poslovnica Tommyja u gradu Zadru i 38. U Zadarskoj županiji. 194 prodajno mjesto Tommyja u Hrvatskoj - poručuju iz tvrtke Tommy d.o.o. Split.

 

18. travanj 2024 02:09