StoryEditorOCM

Urnebesna komedija " Bosanac na odmoru" u Arsenalu

Piše Promo
2. studenog 2017. - 12:46
RIJAD5

  U nedjelju 12.11. u 20 sati u zadarskom Klubu Arsenal gostuje izvrstan sarajevski glumac Rijad Gvozden sa urnebesnom komedijom koja je u 2017.  dosegla rekordnu gledanost.

Urnebesna komedija „Bosanac na odmoru“ u kojoj izvrsni sarajevski glumac Rijad Gvozden sam igra niz uloga i zasmijava publiku do suza jedan je od najvećih hitova u protekloj godini. Predstava koja je do suza nasmijala brojnu publiku diljem regije na rasprodanim predstavama  već 6 puta je rasprodala splitsku Loru  a ogroman interes  publike dokaz je koliko nam je smijeh potreban u našoj sivoj svakodnevnici.

 

Smijati se muci u inat popularno je u našem narodu i način kako preživljavamo teške i ponekad nemoguće trenutke. Upravo je to bit ove komedije mentaliteta Bosanac na odmoru.  Na beskrajno duhovit način ispričana je  priča o odmoru  Bosanca koji se kroz prizmu supruga i oca pretvara u svoju suprotnost umor, znoj i patnju.   Komični konflikti supružnika zbog suvišnih krpica, različitih interesa, trošenja novca izaziva salve smijeha kod gledatelja.

Suprug,otac štedi svaki dinar-kunu,na odmoru se osjeća kao na bauštelu, gunđa, komedija progovara o ovisnostima čak i na plaži-ovisnost o mobitelu, društvenim mrežama. Nema istinskog odmora i diskonektiranja od svega i svakog. Izgubi se bosanski rahatluk i sposobnost uživanja u čistom besposličarenju, višesatnom besciljnom „kahvelenisanju“.
Rijad Gvozden postao je miljenik  publike jer svako njegovo gostovanje izazove ogroman interes te su  predstave  rasprodane više dana prije izvedbe. 

 

Zbog ograničenog broja mjesta preporuča se da što prije nabavite svoje ulaznice koje su u prodaji online u sustavu Croatia tickets i na svim prodajnim mjestima sustava Eventim. Također se mogu kupiti i u turističkoj agenciji Aquarius u Zadru.

Do ulaznice možete najjednostavnije doći klikom na Croatia Tickets Widget ispod teksta. Plaćanje se vrši karticom, a ulaznice dolaze na vašu email adresu.

26. travanj 2024 22:12