StoryEditorOCM

FOTO: U LOZICAMA NA OTOKU VIRU Luci Ćepulo 100. rođendan čestitao i američki veleposlanik u Rimu!

Piše PSD.
12. kolovoza 2016. - 09:20
IMG_0703.JPG

Iako nije najstarija mještanka otoka Vira, Lucija Luca Ćepulo u četvrtak je svakako bila – najsretnija. U krugu obitelji i prijatelja; sina, unuka, nećaka i nećakinja, praunuke i susjeda, gospođa Luca proslavila je 100. rođendan u obiteljskoj kući u naselju Lozice. 

 

Sin Vinko Ćepulo, nećak Zorko Budija, nećakinje Svetka Gregurović i Marija Kapović te njezin suprug Marijan Kapović, unuka Mayda Ćepulo, unuk Elvis Ćepulo sa suprugom Marinelom Višticom Ćepulo te praunuka Lily Teodora Ćepulo, prijatelji Maryanne Orlić, Karolina Radović, Marija Radović i Šime Mimo Radović – razveselili su svoju baku Lucu rođendanskom tortom i slavljeničkim ručkom.

 

„Drago mi je da smo se svi okupili. Tu je cijela obitelj“, kazala nam je baka Luce, a potom smo je prepustili zdravici. Prvo za punih 100 godina, a potom za zdravlje i sreću cijeloj obitelji. 

 

Slavljeničku tortu, cvijeće i šampanjac za zdravicu s najljepšim željama baki Luci uručili su u ime Općine Vir predsjednik Općinskog vijeća Miroslav Glavan i predstavnik Ureda načelnika Antonio Vučetić. Čestitku gospođi Luci uputio je i ambasador John R. Phillips u ime ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Rimu te Milt Beever u ime američke mirovinske administracije iz Baltimora.

 

K. Škrbić / Virski list

20. travanj 2024 03:22