StoryEditorOCM
RegionalHDZ JOŠ TRAŽI KANDIDATE ZA DOGRADONAČELNIKA

Kalmeta i Longin nisu pomirili posvađane Benkovčane - novi "pregovori" u ponedjeljak

Piše Zadarski.hr
1. travnja 2017. - 22:27
ben1

Još se ne za tko će biti kandidati HDZ-a za zamjenike benkovačkog gradonačelnika – nakon podjele pri kandidaturama, u Benkovac je u petak navečer stiglo „visoko izaslanstvo“ iz Županijskog odbora HDZ-a, ali dogovor opet nije postignut. Dogovoreno je jedino da se dogovor pokuša postići u ponedjeljak kada se očekuje novi sastanak Božidara Kalmete, Božidara Longina, Željka Lončara i Ante Babića s benkovačkim HDZ-ovcima.

Podsjetimo – kandidat za gradonačelnika je predsjednik GO HDZ-a Tomislav Bulić koji je za svoje zamjenike htio Tomislava Klaricu i Borisa Ercega, ali se pojavio kontraprijedlog struje bliske bivšem gradonačelniku Branku Kutiji odakle su kandidirali Pulinu Kulaš i Marija Demu.

Dok vodstvo stranke ne uspije postići kompromis dviju struja u lokalnom HDZ-u, mladi se Benkovčani po društvenim mrežama zabavljaju postovima jednog od četiri potencijalna kandidata za dogradonačelnika. Po Facebook profilu sudeći, on je bliži Živom zidu nego HDZ-u, kažu komentatori i podsjećaju da je neposredno pred prošle parlamentarne izbore današnji potencijalni HDZ-ov kandidat za dogradonačelnika objavio fotografiju na kojoj stoji veliki natpis „Zar itko normalan nakon svega ima obraza glasati za HDZ“.

19. travanj 2024 20:21