StoryEditorOCM
RegionalFOTO: PERSPEKTIVA ZA GOSPODARSTVO U OPĆINI BIBINJE

Poslovna zona Lonići stavljena u funkciju!

Piše Zadarski.hr
9. travnja 2017. - 12:56
Leo003

Prije deset godina krenulo se u jedan od najvažnijih projekata za općinu Bibinje - osnivanje poslovne zone Lonići, koja je konačno stavljena u funkciju. Dobivanje uporabne dozvole za Poslovnu zonu trebalo bi označiti bitan pomak u ravoju bibinjskog gospodarstva.

- Ponosni smo na sav dosadašnji uložen trud. Da imamo na što biti ponosni svjedoči i priznanje u programu Vijeća Europe kada su nam prije pet godina dodijelili nagradu za najbolji projekt europskih obalnih gradova. Svjedoči tome i povjerenje svih investitora koji su prepoznali Poslovnu zonu Lonići kao najbolju i najkonkurentniju na području Zadarske županije, ali i šire – izjavio je Bruno Bugarija, načelnik Općine Bibinje.

Jedan od investitora koji su ocijenili Poslovnu zonu Lonići kao perspektivnu je obitelj Martinović. Oni su krenuli u realizaciju novog poglavlja svoje tvrtke Adriatic propeleri.

- Stvorili su se uvjeti za dovršenje našeg projekta proširenja postojećeg posla i otvaranja nove djelatnosti. U postupku smo nabave jedinstvene Prop Scan tehnologije koja je dizajnirana posebno prema našim željama i potrebama. Ona će omogućiti snimanje većih propelera bez skidanja s osovine – rekao je Ante Martinović, jedan od vlasnika tvrtke.

27. travanj 2024 06:04