StoryEditorOCM
RegionalTKO TO TAMO KRADE

Policija pohvatala sitne lopove

Piše Zadarski.hr
2. svibnja 2017. - 12:09
privodjenje_diler5-210416

U posljednjih nekoliko dana policija je bila učinkovita u otkrivanju lopova koji su unatrag mjesec sdana i više počinili različite krađe na zadarskom području. Evo ih redom:

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u noći s četvrtka na petak, u Privlaci, iz apartmana u kojem je boravio otuđio televizor i druge predmete ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u petak, na odlagalištu automobila, u Zemuniku Gornjem, otuđio sirovine vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjim maloljetnikom kojeg se sumnjiči da je tijekom vikenda, u ugostiteljskom objektu u Ulici Jurja Matejeva Dalmatinca u Zadru pokušao otuđiti novac kao i da je prije 10-ak dana, u Ulici Stjepana Radića u Zadru, iz pekarnice u vlasništvu 33-godišnjaka otuđio nekoliko stotina kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjim maloljetnikom kojeg se sumnjiči da je u proteklih 10-ak dana, u Pagu, otuđio dijelove mopeda u vlasništvu 35-godišnjaka.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika u dobi od 17 godina koje se sumnjiči da su u ožujku, u Zapužanima, s autobusne čekaonice otuđili dvije staklene stijene vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih njih se Državnom odvjetništvu je podnesena ili se  podnosi kaznena prijava zbog krađe. 

23. travanj 2024 00:10