StoryEditorOCM
RegionalŠTO JE TO 'HRVATSKI OTOČNI PROIZVOD'

Promocija projekta u petak u Impact centru

Piše Zadarski.hr
3. svibnja 2017. - 11:54
otocni2

Grad Zadar, Upravni odjel za razvitak otoka i zaštitu okoliša i Zadarska županija, Upravni odjel za poljoprivredu, organiziraju prezentacije projekta „Hrvatski otočni proizvod“ za sve postojeće i potencijalne otočne proizvođače s područja Zadarske županije te sadašnje i buduće organizatore manifestacija, koje u svom programu imaju ili su zainteresirani imati izlagače s oznakom „Hrvatski otočni proizvod“ s područja Zadarske županije.

Osim promocije projekta, pojasniti će se procedure dodjele oznake, predstaviti primjeri dobre prakse i mogućnosti (su)financiranja troškova  za troškove ishodovanja oznake i sudjelovanja na manifestacijama od strane Grada Zadra, otočnih općina i/ili Zadarske županije.

Isto tako, prezentacija je namijenjena pravnim i fizičkim osobama u djelatnosti turizma u cilju obogaćivanja svoje ponude, a budući i Ministarstvo turizma svojim javnim pozivom Konkurentnost turističkog gospodarstva dodjeljuje potpore vezane za plasman otočnih proizvoda.

 

Prezentacija će se održati u petak, 5. svibnja 2017. godine, u velikoj dvorani IMPACT centra, Put Stanova bb, Zadar, s početkom u 11,00 sati, prema slijedećem rasporedu:

 

-Projekt „Hrvatski otočni proizvod“, opće informacije, postupak dodjele, dodana vrijednost oznake, Ljubica Ajduković Ugarković, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Uprava za regionalni razvoj, Sektor za otoke

-primjer dobre prakse – proizvođač: Ana Matulić, OPG Matulić, Pašman

-primjer dobre prakse – organizator manifestacije: Julijana Radović Longin, JKU Prvenj, Tkon

-Ivan NImac, predsjednik Udruge poslovni klaster „Hrvatski otočni proizvod

-mogućnosti (su)financiranja – otočne općine, Grad Zadar i Zadarska županija

19. travanj 2024 01:25