StoryEditorOCM
RegionalTUČNJAVA U DIOKLECIJANOVOJ PALAČI

Bivši igrač Hajduka završio u bolnici, dvije osobe prijavljene za prijetnju ubojstvom

Piše Marko Didić / SD
14. svibnja 2017. - 17:50
darko

Bivši nogometaš Hajduka Darko Miladin čije trgovačko društvo "Lino d.o.o." gradi hotel u Dioklecijanovoj ulici br. 2 u Splitu napadnut je u subotu oko 17 sati u prostorijama hotela, dok su dvije osobe koje su ga napale zaradile prekršajne prijave. 

Tučnjava u Dioklecijanovoj palači, policija privela petoricu! Više ozlijeđenih, jedna osoba nastradala kad je bačena s terase

Bivši igrač Hajduka i umjetnici sukobili se zbog prostora u Dioklecijanovoj palači: 'S kojim pravom oni od mene traže pare?!'

Obje su prijavljene za naročito drsko ponašanje i bit će dovedene na Prekršajni sud u Splitu. Policija je nakon događaja privela pet osoba, ali je tri osobe pustila jer su utvrdili da nemaju veze sa napadom. 

Policija je konstatirala da je Miladin zaradio lakše tjelesne ozljede u predjelu glave i drugih djelova tijela, dok su i dvojica napadača lakše ozlijeđeni, piše Slobodna Dalmacija.

Miladin se trenutno nalazi na Odjelu neurokirurgije KBC-a Split.

Time su eskalirali sukobi zbog prostorije i zida u spomeniku nulte kategorije u Palači D'Augubio, koji je zbog svog hotela podignuo bivši nogometaš, čime je, kako ga optužuje umjetnička udruga Adria Art Annale, prisvojio prostor u vlasništvu države kojom se do kraja prošle godine koristila udruga.

Miladinov odvjetnik Marijo Vuković je u Prvoj policijskoj postaji podnio kaznenu prijavu protiv predsjednika Udruge Adria Art Annale Anteja Jelenića i još jedne nepoznate osobe čiju fotografiju policija ima jer ju je Miladin snimio i dostavio. 

Prijavljeni su za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, prijetnju ubojstvom i za narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora. 

U ponedjeljak će se znati kako je prijavljeni dvojac "prošao" na Prekršajnom sudu u Splitu, a vidjet ćemo i kakav će biti ishod Miladinovih kaznenih prijava, piše Slobodna Dalmacija.

18. travanj 2024 16:42