StoryEditorOCM
RegionalISPOVIJEST STRICA UBIJENOG TROGODIŠNJAKA

Moj brat pao je u nesvijest kada je čuo da je Chiara ubila njihovog sina. Svi smo znali da ga ja varala, ali sve joj je opraštao...

Piše 100posto.hr
29. svibnja 2017. - 14:52
stric00

"Ona nikada nije pokazivala lice monstruma. Često bi nam znala poslati fotografije na kojima je Denis izgledao toliko sretno da nismo ni sumnjali da se nešto ovako moglo dogoditi", ispričao je za 100posto.hr šokirani stric pokojnog Denisa, Ramiz Pašić iz Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini. 

Podsjetimo, Chiara Pašić, rođena Rojnić (32), osumnjičena je za ubojstvo vlastitog trogodišnjeg sina Denisa. U zločinu joj je pomogla i 14-godišnja štićenica doma u Puli, a nakon što su dijete ubile u stanu, bacile su njegovo tijelo u plićak luke Mandrač, nedaleko od Pule. Chiara se nedavno doselila u Pulu, u stan svog pokojnog djeda.

Ramiz je brat Chiarina supruga Rešida koji se trenutno nalazi u zatvoru u Bihaću na izvršenju trogodišnje kazne. On je tamo jer je pretukao Chiaru nakon što ju je zatekao u krevetu s ljubavnikom.

Inače, Chiarini susjedi iz zgrade Akvilejski prilaz 2 u Puli, isticali su nakon tragičnog ubojstva da su je posjećivali razni muškarci, više puta dnevno. Čak se i na internetskoj stranici za upoznavanje partnera Badoo predstavljala kao slobodna žena bez djece koja je u potrazi za mladićima od 21 do 35 godina.

"Znao sam da ga je varala, ali on je nju i dijete toliko volio da joj je konstantno opraštao. Samo je htio složnu obitelj na okupu. Nije htio da Denis ostane bez njega ili Chiare", rekao je Ramiz Pašić za 100posto.

Inače, obitelj Pašić kaže da je Rešid zbog Denisa bio vrlo zabrinut. Nekoliko puta ga je pronašao u modricama i izgladnjelog. No, nekako su prelazili preko toga zbog mira u kući. Obitelj nije mogla ni sumnjati da će sve završiti ovako tragično.

"Čujte, ne mogu govoriti o njezinim motivima zbog kojih je ubila vlastito dijete. Ne znam ih, ali itekako mislim da sa svime ima veze Burim Adem", dodao je Ramiz.

Burim Adem (29) je priveden zajedno s Chiarom i 14-godišnjom pomagačicom. Osumnjičen je za kazneno djelo neprijavljivanja kaznenog djela, no pušten je da se brani sa slobode.

Naš sugovornik je mišljenja da je Adem u bitnome utjecao na Chiarinu odluku da ubije Denisa. Navodno se s njime družila u posljednje vrijeme.

"Denis im je očito bio smetnja u bezbrižnom životu", ogorčen je Ramiz. Svog brata Rešida o tragediji je obavijestio telefonom.

"Rekli su mi iz zatvora da je nakon toga odmah pao u nesvijest. Bit će pušten za vrijeme sprovoda, nakon čega se u pratnji policije vraća natrag".

Denisov sprovod bit će u BiH, ali nije poznato kada. Ramiz i njegova supruga Elvedina kažu da će malenog dostojno pokopati. Trenutno pokušavaju prebroditi birokratske prepreke i prevesti dječakovo tijelo iz Hrvatske u BiH.

Obitelj Pašić je za tragediju saznala iz medija.

"Slomljeni smo, još uvijek oka nismo sklopili. Ne možemo jesti, a kćerka je od šoka završila na hitnoj", prepričao je potreseni Ramiz stanje u obitelji i tiho rekao:

"Ja imam kćerku od 14 godina, kada je pogledam, ne mogu vjerovati da bi jedno dijete njenih godina moglo sudjelovati u teškom zločinu. Strašno", kaže Pašić.

18. travanj 2024 10:21