StoryEditorOCM
RegionalMISTERIJ NESTALOG ANTE ZOVKA KOJEGA TRAŽE VIŠE OD MJESEC DANA

Čovjeka koji ga je posljednji vidio pronašli mrtvog, bio je ključni svjedok

Piše Zadarski.hr
3. srpnja 2017. - 19:42
zovko

Već više od mjesec dana obitelj nestalog 46-godišnjeg Ante Zovka iz Splita ne zna što se dogodilo s njim, a prije nekoliko dana ubio se njegov 60-godišnji poznanik iz Makarske koji ga je posljednji vidio. U subotu ujutro oko 11:30 sati policija je zaprimila dojavu da je ispred svoje kuće pronađen Makaranin koji je imao tvrtku za prodaju automobila. Objesio se, i to nakon što je dan prije otpušten sa splitske psihijatrije, gdje je proveo posljednjih dvadesetak dana.

Ondje je, pak, završio početkom lipnja nakonšto ga je u jutarnjim satima oko 8.30 u automobilu marke VW golf imotskih oznaka, koji nije njegovo vlasništvo, a bio je parkiran na makadamskom proširenju uz cestu u Makarskoj, vidio jedan građanin koji je prolazio ulicom. Navodno je nesretni 60-godišnjak u džepu imao nekakav papir na kojem je pisalo da su ga pritisnuli novčani dugovi.

Neki su svjedoci tvrdili da su i Zovko i netom preminuli 60-godišnjak nakon ručka ušli u VW Up bijele boje kojim je Zovko to jutro i došao u Makarsku. Rezultati vještačenja nisu poznati.

26. travanj 2024 15:39