StoryEditorOCM
RegionalVIDEO: STRAVIČNA NESREĆA NA POPULARNOJ HRVATSKOJ PLAŽI

Mladić s krova objekta skakao u more, poskliznuo se, pao na beton te zadobio teške ozljede

Piše Slobodna Dalmacija
24. srpnja 2017. - 10:18
bacvice_zastava21-130617

Azilant (17) iz Afganistana koji je smješten u Dječjem domu Maestral, zadobio je u nedjelju teške tjelesne ozljede prilikom skoka u more na plaži Bačvice, neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija. 

On je pokušao u more skočiti s visine sedam metara, odnosno krova kupališne zgrade na Bačvicama. Tom prilikom se vrlo vjerojatno okliznuo te, umjesto u more, pao na betonsku podlogu ispred zgrade.

Nesreća se dogodila oko 17 sati, a mladić je odmah nakon nesreće prevezen u KBC Split na medicinsku obradu. Kako neslužbeno doznajemo, prilikom dolaska u bolnicu bio je kontaktibilan i pri svijesti, javlja Slobodna Dalmacija.

Napomenimo, ovakve nesreće na kupalištu Bačvice koje su se u prošlosti događale vrlo često, kada bi mladići skakali u more s krova tadašnjeg restorana na kupalištu, a posljednja se dogodila 2015. godine kada je na isti način stradalo više mladih gostiju noćnog kluba Tropic.

Na YouTubeu se mogu pronaći i snimke novijeg datuma na kojima se vide opasni skokovi s krova objekta u more koje je na tom mjestu vrlo plitko.

 

19. travanj 2024 15:24