CRVENI KRIŽ ŠALJE POMOĆ ZA SANACIJU POPLAVLJENIH KUĆA Stiže nam 50 strojeva za isušivanje!

CRVENI KRIŽ ŠALJE POMOĆ ZA SANACIJU POPLAVLJENIH KUĆA

Zadranima koji se bore s posljedicama jučerašnjeg nevremena, Hrvatski Crveni križ (HCK) šalje 50 isušivača prostora koji će pomoći u saniranju posljedica poplava i bržoj normalizaciji situacije, priopćeno je u utorak iz HCK.
Isušivači će se koristiti u objektima koji su iznimno važni za funkcioniranje lokalne zajednice poput bolnice, škola, vrtića, ambulanti itd.

Uz to, djelatnici i volonteri Hrvatskog Crvenog križa korisnicima će podijeliti i priručnike jer korištenje isušivača zahtijeva poznavanje tehničkih karakteristika uređaja, kao i sigurnosne procedure.

Naime, isušivači se mogu koristiti samo u prostoru iz kojega su u potpunosti uklonjeni voda, mulj i natopljeni namještaj te nakon što ovlaštena osoba potvrdi ispravnost plinskih i električnih instalacija.

HCK, koji ima značajnu ulogu u razdoblju oporavka od posljedica poplave, angažiran je već sada u aktivnostima pomaganja. 
Zadarski Crveni križ dijeli tople obroke  osobama koje sudjeluju u saniranju posljedica od nevremena, a sve u cilju što bržeg oporavka pogođenog područja.

Naslovnica Regional

Najčitanije

SPORA PRAVDA Ničim izazvani mu upali u kuću na pravoslavni Božić pa ga pretukli kolcima pred bespomoćnom ženom i sinom: nakon punih 20 godina izrečene presude za brutalni zločin

Ničim izazvani mu upali u kuću na pravoslavni Božić pa ga pretukli kolcima pred bespomoćnom ženom i sinom: nakon punih 20 godina izrečene presude za brutalni zločin
Izvanraspravo vijeće Županijskog suda u Splitu okončalo je nakon 20 godina kazneni predmet u kojem su zbog smrti...
Ničim izazvani mu upali u kuću na pravoslavni Božić pa ga pretukli kolcima pred bespomoćnom ženom i sinom: nakon punih 20 godina izrečene presude za brutalni zločin