StoryEditorOCM
RegionalZADRŽANA U BOLNICI

Djevojčica teško ozlijeđena u prometnoj nesreći: pretrčavala ulicu izvan zebre, vozač je pokušao sve da izbjegne udarac, no nije uspio

Piše Šibenski.hr
29. rujna 2017. - 16:22

Iz Županijskog Centra 112 izvijestili su kako su u četvrtak nešto prije 14 sati dobili dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Ulici put Jamnjaka u Šibeniku, piše sibenski.hr.

Kako se doznaje u Centru 112 u toj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je djevojčica koju je oborio osobni automobil. Zbog težine ozljeda, djevojčica je zadržana u šibenskoj bolnici.

- Do prometne nesreće je došlo kada je dijete započelo trčeći prelaziti kolnik, na udaljenosti manjoj od 50 metara od najbližeg obilježenog pješačkog prijelaza, na način da to nije učinilo pažljivo i nakon što se uvjeri da to može učiniti na siguran način.

Uslijed toga je došlo do naleta djeteta na osobni automobil Kia Ceed, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je u smjeru centra grada upravljao 20-godišnji vozač. Tom prilikom je vozač, u namjeri da izbjegne dijete, skrenuo udesno, kada je vozilom udario u uzdignuti ivičnjak nogostupa - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

20. travanj 2024 00:36