StoryEditorOCM
Showbizvelika svađa

Drama u domu Harisa Džinovića: ‘Nije željela otići iz vile, pištolj sam predao policiji, ali će ga vratiti‘

Piše SCENA SD
2. travnja 2024. - 17:12

Pjevač Haris Džinović (72) ponovno se našao u centru pažnje kada je u njegovoj luksuznoj vili na beogradskom naselju Senjak došlo do dramatičnog događaja. Njegova bivša supruga Melina (43) upala je sinoć u kuću iz koje se iselila, a u kojoj živi Haris s njihovom dvoje djece. Džinović je u tom trenutku bio odsutan, a po povratku pozvao je policiju.

"Večeras je došla u kuću, skuhala kavu i sjela, očigledno bez namjere da izađe. Kada sam se vratio, bila je nepristojna i provocirajuća. Rekao sam joj da mora napustiti kuću, uzeti svoje stvari i otići, ali nije željela. Kada sam joj ponovio da izađe, rekla je ‘svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi‘, na što sam joj ja odgovorio ‘ako sud kaže da je tvoja‘", izjavio je Haris za Kurir.

Policija je brzo intervenirala, a Džinović je radi predostrožnosti predao svoj pištolj za koji ima dozvolu, iako su se bivši supružnici složili da se među njima nije dogodio incident.

"Moj odnos prema njoj nije nikada prešao granice pristojnosti, tako da ni ona nije imala pritužbi kada je policija došla. Iako imam dozvolu za pištolj, predao sam ga preventivno, te je oružje privremeno oduzeto. Policajci su mi čak čestitali na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciji", dodao je pjevač.

image
Screenshot/Yyoutube/

Prema izvještajima lokalnih medija, Džinović je pet sati davao izjavu policiji, nakon čega su oboje dobili zabranu prilaska.

Džinović i Melina su zvanično razvedeni prošle sedmice. Dok je pjevač prisustvovao ročištu u Beogradu, Melina nije došla.

Ranije je Džinović priznao da ne žali zbog toga što je Melina odnijela sve što je bilo u njihovom zajedničkom domu.

"Ona je napustila kuću, doslovno pobjegla, nestala je bez ikakvog kontakta, čak ni sa djecom. Primijetio sam da iznosi stvari, to su njene, ali nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Sav nakit je odnijela, kada se sve to zbroji, to je ogromna suma. Skoro godinu dana je bilo izbjegavanje, čemu sam se ja čudio, nisam vidio nikakav razlog", izjavio je Džinović ranije za Hype.

Što se tiče Melininih aktivnosti nakon razvoda, srpski Blic je nedavno izvijestio da Melina već nekoliko mjeseci ljubi dvije godine starijeg biznismena.

"Melina odavno ne polaže račune nikome, pa joj je lako otići do tajne lokacije i uživati s novim dečkom kada god je slobodna. Radi se o jednoj od njegovih nekretnina u najprestižnijem naselju Beograda. Budući da ih ima nekoliko u svom vlasništvu, ponudio joj je da se skući u stanu u kom se sastaju, ali je ona to izričito odbila", rekao je izvor za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:44