StoryEditorOCM
ShowbizSRAMI SE

Pink otkrila zbog koje pjesme najviše žali: ‘Nikad je nisam trebala napisati. Bila je to teška pogreška‘

Piše Đenada Kučković/Jutarnji list
9. listopada 2023. - 16:42

Svaki glazbenik ima neku pjesmu koju bi rado zaboravio. Pink ih ima "jako puno", barem prema onome što je otkrila u razgovoru za Los Angeles Times.

- Ali definitivno je najgora ona stvar za Spužva Boba, "We‘ve Got Scurvy" (doslovno, "Mi imamo skorbut"). Voljela bih da to nisam nikad napravila. Bila je to prava pogreška. - rekla je 44-godišnja pjevačica. Pjesma je objavljena na kompilacijskom albumu "Sponge Bob‘s Greatest Hits" 2009. godine. Pink pjeva o pošasti koja muči mornare.

"Naše su desni crne. Zubi nam ispadaju. Imamo mrlje na leđima..." - govori pjesma u kojoj mornari traže vitamin C i limune.

Skorbut se javlja kod ozbiljnog nedostatka vitamina C, a posljedice bolesti su krvarenje desni, gubitak zuba, krvarenja ispod kože... Danas je rijetka bolest, no u prošlim stoljećima kada su plovidbe trajale mjesecima, a nije bilo hladnjaka ni dodataka prehrani, doista je bila pošast među moreplovcima, pa i smrtonosna.

image

Američka pjevačica Pink

Suzanne Cordeiro/Afp

Pink je, osim što je napisala stihove i glazbu, za pjesmu o skorbutu snimila i spot u kojem je odjevena kao gusarica.

Pjevačica je po drugi put u kratkom vremenu u medijima zbog bizarnih razloga. Naime, nedavno se pisalo o njoj nakon što je s koncerta u San Antoniju izbacila posjetitelja koji je protestirao protiv obrezivanja.

Na društvene mreže dospjele su snimke čudnog incidenta. Pink, koja je stigla do akustičnog dijela svojeg koncerta, primijetila je muškarca u prvim redovima koji je na svojem telefonu pokazivao napis "Obrezivanje: okrutno i štetno" i vrteći se gurao monitor svima pod nos.

- O, vau... Pokazao si nam sada, zar ne? - upitala ga je pjevačica - Jesi li zadovoljan sam sa sobom? - na što je muškarac odgovorio "da" i nastavio nešto govoriti Pink.

image

Pink za vrijeme nastupa na svojoj ljetnoj turneji 2023. godine 

Suzanne Cordeiro/Afp

Pink je komentirala kako je novac za koncert mogao pametnije potrošiti i zamolila zaštitare da ga izbace, što je publika pozdravila pljeskom.

- On želi da pročitate poruku - rekla je pjevačica - Došao je ovdje večeras pričati o obrezivanju. Dok su ga zaštitari pratili prema izlazu muškarac je vikao i vrijeđao pjevačicu.

To nije prvi put da su Pink napali protivnici obrezivanja. Ona je 2019. godine pobjesnila zbog "je...o odurnih" komentara koje je dobila na objavu na Instagramu, fotografiju njezina sina Jameosona Moona, tada dvogodišnjaka, koji se uspio ispetljati iz pelene u blizini bazena.

- Nešto ozbiljno nije u redu s nekima od vas tamo... Bavite se penisom mojeg djeteta? Obrezivanjem??? Stvarno? - napisala je nakon što je maknula objavu - Kao bilo koja druga normalna majka na plaži ja nisam primijetila ni da je uspio skinuti pelenu.

image

Pink

Suzanne Cordeiro/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 07:31