StoryEditorOCM

Pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila kako je uredila kutak za svoju bebu: ‘Najdraži dio stana!‘

Piše SCENA SD
14. veljače 2024. - 10:00

Kao i do sada, pjevačica Lana Jurčević i nadalje redovito na društvenim mrežama objavljuje sve detalje u svezi svoje kćerkice. Ovaj put se pohvalila kako je uredila kutak u stanu za svoju bebu.

"Najdraži dio stana. Kako sam nacrtala sobicu, točno tako je i ispala", napisala je u opisu videa na  Instagram profilu.

U videu se može vidjeti kako su majstori zalijepili tapete s cvjetnim detaljima, u kutu je dodana komoda za previjanje/ormarić i krevetić za bebu.

"Zapravo, ovo je soba koja je i dalje naša, samo se sastoji od našeg dijela i njenog dijela", kaže Lana. Sobu je do sada Lana dijelila samo s parnerom Filipom Kratofilom, a sada ih je troje.

Podsjetimo, u studenom 2023. rodila je kćerkicu čije ime još nije otkrila. Nedavno je dala naslutiti čime je njezino ime bilo inspirirano.

"Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…

Nikad prije nikad nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bi se svaki put kad bi naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate", napisala je Lana prije dva tjedna na društvenim mrežama uz fotografije lopoča, koji se na engleskom zovu Water Lily ili Lotus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:38