StoryEditorOCM
Glazbaantonio perina

Talentirani glazbenik s otoka Murtera priprema koncert u poznatom klubu

Piše Šibenski.hr
8. svibnja 2024. - 11:25

Talentirani glazbenik Antonio Perina sprema se oduševiti publiku svojim dugoočekivanim prvim studijskim albumom "Za nas".

- Album prvijenac pod nazivom ‘Za nas‘ je rezime tijeka od prve napisane pjesme pa do danas. Sve se saželo u 12 odabranih pjesama za koje smo smatrali da najbolje prate sve faze kroz koje je album i nastao. Žanrovski je na međi rock i pop glazbe s nekim povremenim uplivima alt struja- objasnio je Perina.

Perina je autor svih pjesama s albuma, a publika će ih moći poslušati u Malom pogonu Tvornice Kulture u četvrtak, 23. svibnja. Iako je već sve bilo praktički gotovo, u naletu inspiracije je jedan dan nastao najavni singl "Ispod kože". Ljudima koji su ga čuli svidjela se energija koja, kako kaže Perina, odgovara naboju i intenzitetu koji trenutno osjeća te dokazuje sazrijevanje. Ako je suditi po "Ispod kože", jedno je sigurno – od albuma se očekuje puno. 

- Smatram da radim glazbu onakvu kakvu bih volio i sam negdje čuti. Pritom, barem u mom slučaju pjesme nastaju i iz potrebe da saznam i nešto više o sebi. Nakon ovog, samo mogu reći da mi je nešto jasnije tko sam i gdje idem - iskreno je rekao Antonio. 

Perina se ističe svojom kreativnošću i profesionalnošću u svakom aspektu glazbene produkcije, ali i kao suradnik brojnim popularnim glazbenicima koji su prepoznali njegov talent. 

- Za nastup planiramo ples, plač i sreću. Život u malome. Vidimo se u Malom pogonu Tvornice kulture - poručio je Perina.

29. svibanj 2024 20:20