StoryEditorOCM
Županijakoordinacijski sastanak

Jelić s načelnicima i gradonačelnicima: ‘Pred nama je jako puno posla. Pomoći ćemo vam u pripremi i realizaciji svih projekata‘

Piše šibenski.hr
29. lipnja 2021. - 17:39

Župan Šibensko-kninske županije dr.sc. Marko Jelić, sa svojim zamjenicima Iris Ukić Kotarac i Ognjenom Vukmirovićem, održao je danas prvi koordinacijski sastanak s gradonačelnicima gradova i načelnicima općina Šibensko-kninske županije.

Na samom početku sastanka župan je još jednom svim izabranim čelnicima jedinica lokalne samouprave čestitao i poželio im puno uspjeha u obnašanju dužnosti gradonačelnika i načelnika.

„Budući da je od 2021. do 2027. godine na snazi nova financijska perspektiva Europske unije te su nam na raspolaganju značajna europska sredstva, pred nama je jako puno posla. Za pripremu i realizaciju svih lokalnih projekata Županija vam stoji na raspolaganju, nudi pomoć i podršku svojih službi te naše Razvojne agencije, a od vas očekujemo da budete proaktivni.“, kazao je župan dr.sc. Marko Jelić, izrazivši namjeru redovitog sazivanja ovakvih sastanaka.

image
Marko Jelić sa zamjenicima održao sastanak s načelnicima općina i gradova u Šibensko-kninskoj županiji
Šibensko-kninska županija

Gradonačelnici i načelnici upoznali su župana s aktualnom situacijom na svom području i specifičnim problemima s kojima se susreću te su dogovoreni daljnji koraci u njihovom rješavanju.

Na sastanku je sudjelovala i ravnateljica Razvojne agencije Šibensko-kninske županije gđa. Mira Lepur koja je odgovarala na pitanja i prisutne sudionike sastanka informirala o procesima programiranja vezano za financijsku perspektivu 2021-2027.

28. travanj 2024 10:04