StoryEditorOCM
ŽupanijaGRAD SKRADIN

Zbog radova na mostu preko Rivine Jaruge i biciklističkoj stazi radnim će danom biti zatvoren promet od 9 do 14 sati

Piše Zdravko Pilić
10. ožujka 2024. - 13:14
Skradin, 120124. Izvodac radova COLAS zapoceo je radove na rekonstrukciji mosta preko kanala Rivina jaruga i izgradnji pjesacko-biciklisticke staze duzine 800 m do ulaza u NP Krka. U sklopu navedenih radova, izgradit ce se vodovodna i kanalizacijska mreza.Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

-‘Zbog radova na dionici ceste DC 56 Skradin – ulaz u Nacionalni park Krka, dnevno će se periodično zatvoriti promet i to radnim danom (ponedjeljak – petak) do 21. ožujka 2024. godine u trajanju od 9 do 14 sati, uz obavezu propuštanja redovitih autobusnih linija.‘ - obavijestili su iz Grada Skradina.

Riječ je, da podsjetimo, o radovima na rekonstrukciji mosta preko Rivine jaruge, te izgradnji pješačko biciklističke staze duge 800 metara, za koju će trebati rušiti goleme stijene, radi čega se promet i zatvara. Ukupna vrijednost radova, koje je na natječaju dobila tvrtka ‘Colas‘, u okviru kojih će biti izgrađena vodovodna i kanalizacijska mreža je 1,9 milijuna eura bez PDV-a. Grad Skradin će za radove izdvojiti nešto manje od 180 tisuća eura, a ostatak će financirati Hrvatske ceste. Rok za izvođenje radova je osam mjeseci.

28. travanj 2024 02:59