StoryEditorOCM
SplitFešta u Zagrebu

Centar predao izborne liste s koalicijskim partnerima, a poznato je i 11 predstavnika: ‘Započet ćemo novu eru Hrvatske!‘

Piše Frano Kiso
28. ožujka 2024. - 17:19

Stranka ‘Centar‘ se na svojoj Facebook stranici pohvalila da su skupa s koalicijskim partnerima predali liste za izbore, a potvrdili su i njihovih jedanaest kandidata koji će se naći na njima.

- Rijeke pravde dolaze! Predali smo liste za izbore na kojima će stranku Centar, u okviru koalicije Rijeke pravde, predstavljati 11 kandidata: Ivica Puljak, Lana Pavić, Marin Račić, Marijana Puljak, Igor Skoko, Gorana Rosandić, Viktorija Knežević, Ivana Fundurulić, Zdenko F Jukić, Tanja Paris i Damir Barbir - pišu u objavi.

image
Centar/Facebook

- Od Hrvatske želimo i možemo izgraditi pravednu, uređenu zemlju sretnih građana, a današnjom predajom lista takvoj Hrvatskoj postavili smo temelje. Pozivamo vas da u srijedu 17. travnja izađete na izbore i birate Hrvatsku! - zaključuju.

Pred fotografima se rukovalo, mahalo rukama i šakama i sve je prštalo od optimizma i vjere u pobjedu na izborima i svrgavanje Andreja Plenkovića nakon osam godina vladavine.

- Građani Hrvatske će 17. travnja završiti eru HDZ-a i započet će era nove i drugačije Hrvatske, u kojoj vlada red i u kojoj svaki građanin ima jednaka prava i šanse za uspjeh; Hrvatske bez korupcije, na koju će svi građani biti ponosni - kazao je u ime Centra Ivica Puljak.

image
Centar/Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2024 16:41