StoryEditorOCM

IZ PLIVAČKOG KLUBA ZADAR: Mladi plivači na druženju u Famousu

Piše PSD.
21. srpnja 2016. - 14:24
pliv6.JPG

Da su plivači i plivačice PK Zadar osjećaju kao prave zvijezde, a što i jesu u svom ambijentu, već nekoliko godina za redom brine se beach bar Famous. 

Naime, po Boriku se u novom izdanju klupskih majica prošetalo 40-ak članova i trenera „Zadra“, a cijela ekipa bila je počašćena večerom u samom baru. Ovaj prijateljski odnos poznatog zadarskog bara na plaži Borik i PK Zadar započela je godinama unatrag.

Iz kluba nam kažu kako se tamo osjećaju posebno dobro jer ih redovito paze i maze, a vlasnik lokala, Dario Ivanković uvijek je na raspolaganju za pomoć. Dvije natjecateljske skupine plivača i svi plivači koji će predstavljati Klub na ljetnom državnom prvenstvu u plivanju (Zagreb, 21.-24.07.2016.) uz pomoć Famousa ušli su u novo ruho a neposredno pred odlazak na natjecanje družili su se uz hranu, piće i predivan ambijent bara. „Uniformirana“ ekipa ovo ljeto na leđima nosi poruku koja sve govori: „Zadar je u srcu mome“. 

 Na samom prijemu i večeri trenerica Josipa Nekić bila je kao i uvijek susretljiva i kazala:

 - Sretni smo da je naš klub prepoznat kao ekipa koju vrijedi sponzorirati, već smo prepoznatljivi po divnim majicama koje nam Famous beach bar&grill svake godine omogući, a pozivom na večeru i druženje ovaj lokal stvarno dokazuje da je drukčiji od drugih i s ponosom nosimo njihov logo uz ime Zadra, kazala je Josipa.

Plivanje, obzirom da je bazen Višnjik aktivan tek sedam godina, još utire putove jednog od top sportova u Zadru no zalaganjem mladih plivača, njihovih trenera i ovakvih pokrovitelja, sve smjernice vode u vis.

Ivica GJERGJA

17. travanj 2024 17:37