StoryEditorOCM

NOGOMET: KUP DEBELJAKA U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA I TIĆA Najbolji Debeljak i Davetka!

Piše PSD.
2. rujna 2016. - 20:18
NŠK Debeljak

I ove godine NŠK Debeljak je organizirao nogometni turnir „Kup Debeljaka 2016“, koji iz godine u godinu postaje jedan od natraženijih turnira u ovom dijelu županije. Održala su se, uvjetno rečeno, dva turnira i to u kategoriji mlađih pionira i tića. Svi susreti su bili na zavidnoj razini, a nakon što je turnir završio i podijeljena priznanja nagrade najboljim momčadima i pojedincima, predsjednik NŠK Debeljaka, Ante Gambiraža kazao je:
- Nemam riječi zahvale na ovako divnoj završnici i inače odigranim susretima. Svim sudionicima „kapa do poda", odigrali su turnir svojski, borili se i prikazali najviše što mogu u ovom trenutku. Kao što se vidi, iz godine u godinu turnir je sve „traženiji", imamo obvezu organizirati ga i sljedeće godine, što ćemo sigurno i učiniti. Hvala vam što ste odigrali susrete fer i korektno, te se vidimo se dogodine – kazao je djeci predsjednik Gambiraža. 

Jedan od najboljih igrača turnira, Bruno Burčul (Debeljak), je rekao da je bilo divno i da se turnir treba ponoviti.
- Upoznao sam mnogo novih prijatelja, već se dopisujemo i želim da se što prije vidimo – rekao je Burčul.
Nogometni športski klub Debeljak zahvalio se svim sudionicima turnira, kao i svim gostima te sponzorima koji su pomogli da se turnir održi - Općini Sukošan, TZ Sukošan i komunalnom poduzeću Zlatna Luka Sukošan.

Mlađi pioniri: u finalnoj utakmici sastali su se Debeljak - Zlatna Luka 1:0 (strijelac je bio B.Burčul). Susret za treće mjesto igrali su Dragovoljac - Devetka 2:0.
Tako je prvo mjesto u kategoriji mlađih pionira pripalo je ekipi NŠK Debeljak, koja je turnir završio sa maksimalnim učinkom od pet pobjeda i gol razlikom 9:0. Za ekipu Debeljaka nastupali su sljedeći igrači: Borna Torbarina, Leon Dražić, Toni Smolić, Domagoj Dražić, Bruno Burčul, Šime Jerak, Karlo Mamić, Roko Gambiraža, Mate Božić i Mateo Torbarina. Trener: Hari Ranćić, pomoćni trener: Šime Strenja.

Drugo mjesto je osvojila ekipa Zlatna luka iz Sukošan, a za koju su igrali: Karlo Smolić, Emanuel Bićić, Ivan Grdović, Lovre Oljica, Marin Grdović, Luka Smolić Ročak, Luka Daradan, Teo Torbarina. Trener Marin Dević.

Treće mjesto osvojila je ekipa Dragovoljac iz Poličnika, a igrali su u sastavu: Marko Barić, Luka Petrićevič, Leo Petričević, Roko Alić, Karlo Lućić, Leo Beretin, Toni Letina, Petar Barić, Goran Čelina, David Nekić, Stipe Uzelac, Martin Surač, Ivan Barič, Danijel Strika. Trener: Luka Marinović.

Najbolji igrač na turniru u mlađim pionirima: Šime Jerak (Debeljak). Strijelac turnira: Luka Smolić Ročak (Zlatna Luka), postigao 4 gola. Najbolji vratar turnira: Borna Torbarina (Debeljak) - bez primljenih zgoditaka Fair play: momčad Bibinje.

Kategorija tića: u finalu su se sastali Devetka - Bibinje 1:1, penali 5:4. Utakmica za treće mjesto Primorac Biograd - Ban Jelaćić Vukovina 3:0. Prvo mjesto osvojila je momčad Devetka koja je igrala u sastavu: Jakov Crnčec, Bruno Čičak, Tea Vraćević, Matija Tot, Lovro Marićić, Stjepan Bilić, Jakov Hernaut, Miran Šturm, Bartol Kardum, Vito Mehinović, Matej Primorac, Gabrijel Babić. Treneri Nemanja Ćorović i Vladimir Lalić.

Drugo mjesto pripalo je Bibinjama za koji su igrali: Roko Grahovac, Petar Kajzogaj, Toni Šimunić, Lovre Vuksan, Nikola - Adrian Kero, Andrija Lonić, Jakov Šindija, Dino Bugarija, Ante Deija, Frane Kinda, Adrian Režan, Tomisav Freta, Ivano Režan, Roko Šindija, Adrian Sikirić. Trener: Kristijan Šindija.

Treće mjesto pripalo je Primoracu, koji je igrao u sljedećm sastavu : Rakić Karlo, Mitrović Ante, Prtain Nikola, Uskok Marino, Budanović Karlo, Musić Petar, Živić Luka, Ivin Niko, Crnjak Luka , Uskok Josip, Ružić Oliver, Novosel Leon. Trener Boško Birkić.

Najbolji igrač u kategoriji tića : Bartol Kardum (Devetka). Strijelac je Miran Šturm (Devetka), postigao 5 golova. Vratar turnira Roko Grahovac (Bibinje). Fair play momčad: Vrčevo.

Za obje kategorije nagrade i priznanja su podijelili predsjednik Debeljaka Ante Gambiraža, te dopredsjednik Josip Smolić.

Ivica GJERGJA

 

18. travanj 2024 17:18