StoryEditorOCM
SportPRVA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA ZADAR 12. KOLO

Tijekom vikenda igraju se dvije lige!

Piše Ivica GJERGJA
9. prosinca 2016. - 12:52
MNKPrimoracLjubac.JPG

Tijekom nadolazećeg vikenda odigrat će se 12. kolo Prve i Druge županijske lige, dok se Treće ŽMNL neće igrati iz razloga zauzetosti dvorane na Bilom brigu OŠ Zadarski otoci, jer se tamo igra 2. Prvenstveno kolo Hrvatske malog nogometa za žene. Što se tiče Prve ŽMNL, letimičan pogled na susrete koji će se odigrati „govori" da pretendent za osvajanje naslova momčad Tina neće imati tešku utakmicu, jer se sastaje sa Pločom koja nije baš u formi, no jedan od voditelja Tina, Edo Kvratuč će kazati:

-Svaku momčad respektiramo pa i Ploču, no uvijek idemo maksimalno ozbiljno u susret da pobijedimo. Mogu vam obećati da će tako biti i ovaj put, bio je kratak Edo.

Ostali susreti koji će se odigrati privlače pozornost, pa stoga svi u Mocire uživati u malom nogometu.

Raspored, subota u SD Mocirama igraju:
U 19 sati Puntamika - Stanovi,
U 20 sati Ploča - Tin,
U 21 sat Plovanija - Kontra.
Nedjelja :
U 18 sati Tornado Commmerce - Murvica, U 19 sati Vrsi - Varoš,
U 20 sati Idassa Nadin - Young boys,
U 21 sat Ugljan - Sveti Ante.

Redoslijed na ljestvici nakon 11. kola: Tin 27, Young boys 22, Ugljan 18, Plovanija 17, Stanovi, Idassa Nadin i Vrsi 15, Puntamika 14, Sveti Ante 11, Tornado commerce 9, Ploča 7, Murvica 1 bod.

DRUGA ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA ZADAR 12. KOLO Brodarica „tone"!?

Hoće li „Gauni" biti lak zalogaj za Brodaricu treba sačekati susret i vidjeti. No kako igra u posljednje vrijeme Brodarica sigurno da zabrinjava kapetana Juricu Vuletu. U jednom nevezanom razgovoru rekao je kako su njegovi suigrači pripravni učinit sve kako bi pobijedili Gaune i vratili se na mjesto koje im pripada, vrh ljestvice.

Pored ostalih zavrjeđuje da ga se spomene i susret Dasiaddo - Primorac Ljubač, bit će kako nam kažu iz oba tabora „vatreno". Sukošan će doma u svojoj dvorani nastojati pobijediti Svetog Mihovila i ostati na vrhu. Uglavnom bit će zanimljivo kolo.

Raspored, subota igra se u SD Mocirama, po sljedećem:

U 15 sati Paklenica - Poljica brig,
U 16 sati Višnjik - Slivnica, 
U 17 sati Dasiaddo - Primorac Ljubač, U 18 sati Brodarica - Gauni.
Nedjelja:
U 16 sati Bili brig - Poljica,
U 17 sati Mala Rava - Raštane kanela,

Ponedjeljak u Sukošanu:
Sukošan - Sveti Mihovil u 19, 30 sati. Redoslijed na ljestvici nakon 11. kola: Sukošan 23, Paklenica i Poljica 22, Brodarica 21, Gauni, Primorac i Dasiaddo 20, Sveti Mihovil 15, Poljica brig 12, Raštane kanela , Bili brig , Slivnica i Višnjik 11, Mala Rava 1 bod.

25. travanj 2024 19:27