StoryEditorOCM
SportPRVENSTVU HRVATSKE U MALOM NOGOMETU ŽENA

Luka Marinović: Očekujem uspjeh Superchicksica!

Piše Ivica GJERGJA
9. prosinca 2016. - 12:58
futsal_zene16-051215

Malonogometni klub žena Superchicks iz Poličnika, vrijedan, pouzdan i marljiv kolektiv žena malog nogometa dobio je organizaciju ovogodišnjeg 2. Prvenstva Hrvatske u malom nogometu. Svakako da su je Uprava i djevojke zaslužile i da će je u to nema sumnje odraditi na najbolji mogući način, da svim sudionicima, ali i gledateljima bude najblaže rečeno ugodno.

Na prvenstvu sudjeluje 10 momčadi, a odigrat će se u subotu i nedjelju u dvorani OŠ „Zadarski otoci" na Bilom brigu. Pozvani ste svi da dođu i uživaju u ženskom haklu. Čast da prvenstvo otvori pripalo je „čiksicama", jer će oni odigrati prvi susret sa Vrbovcem. A kad je tako onda smo priupitali jednu od najstandardnijih igračica iz sastava čiksica Antoniju Goja što očekuje:

- Što vam mogu obećati nego da ćemo sve od sebe dati kako bi ovaj susret pobijedili radi nas samih, ali i naših vjernih navijača. Uvjerena sam da smo za to spremne i pripravne, no kazala bi da ne igramo da budemo druge nego upravo obrnuto najbolje, a tako ćemo se i postaviti na terenu. Cilj je prvo mjesto, pa i plasman među prvih pet ili odličje je odličan uspjeh kome ćemo težiti - reče Goja.

I prvi čovjek „Čiksica", onaj oko koga se vrti čija je zadnja predsjednik, trener Luka Marinović koji je mnogo zadužio žensko mali nogomet bio je kratak:

-Pozvao bi sve naše prijatelje da dođu na otvaranje, mogu im obećati odličan hakl mojih cura dakako očekujem da nas podrže u borbi za pobjedu, danas (subota u 12 sati). Imali smo u klubu dosta promjena, ostale su nam od prošle godine četiri. Jedna od novih je iz Slovenije, neke iz Zagreba što nam remeti treninge, no uspjeli smo sve dobro posložiti i ja očekujem uspjeh, kazao je Marinović.


Donosimo kompletan raspored odigravanja 2. Prvenstva Hrvatske u Malom nogometu za žene u dvorani OŠ Zadarski otoci na Bilom brigu.

Subota, 10. prosinca igraju: u 12 sati Super chicks - Vrbovec, u 13 sati MC Plus - Alumnus, u 14 sati Mirlović zagora - Istra, u 15 sati Hajduk - Kozikov, u 16 sati Rijeka - Split Tommy, u 16,45 sati svečano otvaranje, u 17,30 sati Super chicks - MC Plus, u 18,30 sati Vrbovec - Istra, u 19,30 sati Alumnus - Hajduk. nedjelja, 11. prosinca igraju: U 10 sati Split Tommy - Mirlović Zagora, u 11 sati Kozikov - Rijeka, u 12 sati MC Plus - Vrbovec, u 13 sati Rijeka - Alumnus, u 14 sati Hajduk - Super chicks, u 15 sati Mirlović Zagora - Kozikov, u 16 sati Istra - Split Tommys.

25. travanj 2024 03:57