StoryEditorOCM
SportU SUBOTU U POLIČNIKU

Susret sportskih škola mladih

Piše PSD.
9. prosinca 2016. - 20:40
plakat1

Susret univerzalnih sportskih škola Zadarske županije održat će se u dvorani Osnovne škole u Poličniku u subotu 10. prosinca. Kompletan događaj u doba Adventa, proći će naravno u duhu Božića, tako organizatori mole sve roditelje da ukoliko je to moguće, i dakako ako žele, dođu s božićnim kapama. Na nadmetanju malaca sudjeluju DSR Abeceda sporta ABC, NŠK Sveti Mihovil, Univerzalna Športska Škola Junior i Univerzalna Športska Škola Start. Ulaz je besplatan.

- Dragi naši roditelji, brace i seke, bake i djedovi, prije nego što naši mali sportaši odu na zaslužene blagdanske praznike imat ćemo malu provjeru sposobnosti naših malih sportaša, dođite i bodrite ih, u sportskom duhu, veselom ozračju, čekamo vas - poručuju sudionici "mini-prvenstva".

Inače, DSR Abeceda sporta, domaćin natjecanja, u drugoj godini rada, stekla je povjerenje roditelja mališana šireg zadarskog okružja, pa broj članova i članica raste iz dana u dan. Marljivi treneri i voditelji provode pregršt zanimljivih i atraktivnih, edukativnih sportskih aktivnosti, a 2016. zaključuju također nizom događanja interaktivnog karaktera. Nakon susreta sportskih škola, novi programu slijedi u petak, 16.12. Dan otvorenih vrata u Murvici i skupno fotkanje za kalendar, potom dan iza i Dan otvorenih vrata ABC, uz slikanje za godišnji kalendar, u vrtićima Višnjik i Vruljica.

U nedjelju, 18.12. priređuje se nogometni turnir "pod kapom" ŽNK Abeceda sporta, u utorak 20. prosinca klince i klinceze "glavom i bradom" posjećuje i Djed Božićnjak.

Ivica GJERGJA

25. travanj 2024 10:03