StoryEditorOCM
Sport3. SUSRET UNIVERZALNIH SPORTSKIH ŠKOLA ZADARSKE ŽUPANIJE

Zadarski Start najbolji!

Piše Ivica Gjergja
14. prosinca 2016. - 21:16
djevjcice

U sportskoj dvorani OŠ Poličnik u Poličniku održano je natjecanje univerzalnih sportskih škola Zadarske županije koje je okupilo 150 djece iz četiri škole i to: USŠ Sveti Mihovil, USŠ Start iz Zadra, USŠ Junior iz Biograda na moru te organizator ovog susreta Abeceda sporta Abc iz Murvice .

Susret se po drugi put održava u sportskoj dvorani OŠ Poličnik uz pokroviteljstvo Općine Poličnik, Turističke zajednice općine Poličnik te Nacionalnog parka Paklenica.

Najbolji rezultat postigla je škola Start iz Zadra osvojivši 68 bodova.

- Kad je 150 djece s osmijehom na licima, te na tribinama bar 300-350 gledatelja, onda nema greške – kazao je na kraju natjecanja malih sportaša predsjednik Abeceda sporta ABC Ante Dokoza koji se zahvalio svim sponzorima, OŠ Poličnik i njenom ravnatelju Elvisu Aliću koji je sudjelovao u dodjeli priznanja pobjedničkoj ekipi. Posebnu zahvalu uputio je roditeljima koji su na kraju uvijek najbitnija podrška malim sportašima.

- Hvala svima na odazivu, djeca su presretna i to je ono zbog čega se isplati uložiti, rad, trud i angažman svih. Čestitke svim sudionicima, posebno pobjedničkoj ekipi, članovima stručnog tima, Lani Leskovar, Martini Marušić i Branku Turopoljcu. Također i našem bivšem kolegi Marku Opačiću koji je zbog privatnih razloga bio spriječen, kao i našem predsjedniku Anti Dokozi koji je uvijek tu da nam omogući što kvalitetniji rad - kazao je Jure Perković, voditelj Univerzalne sportske škole te škole nogometa za djevojčice Abeceda sporta ABC.

 

REZULTATI

1. mjesto - USŠ Start Zadar - 68 bodova,

2. mjesto - USŠ Sveti Mihovil - 64 boda,

3. mjesto - USŠ Junior Biograd N/M - 60 bodova,

4. mjesto - Abeceda sporta Abc iz Murvice - 59 bodova

26. travanj 2024 05:54