StoryEditorOCM
SportDJEČJA BICIKLISTIČKA UTRKA

Malci iskazali zavidnu razinu vožnje!

Piše Ivica Gjergja
16. prosinca 2016. - 13:13
biciklijada_zadar_vir10-021

U sklopu Međunarodnog prvenstva u lignjolovu kojeg tradicionalno već organizira Sportsko-Ribolovno društvo Pakoštane u doba adventa, BBK Pakoštane je priredio dječju biciklističku utrku u eliminator formatu namijenjenu mališanima.

Utrka se sastojala od dvoboja u vožnji bicikla pri prelasku prepreka u kojoj pobjednik, odnosno pobjednica odlazi u sljedeći krug, sustavom eliminacija, i tako do kraja nadmetanja.

-Željeli bi se zahvaliti još jednom svima onima koji su pomogli da uspješno organiziramo naš prvi dječji eliminator, a postoje ljudi koji su jako puno pridonijeli. Pa je red da ih se pohvali u prvom redu Juru Škiljića, koji je osmislio,izradio i postavio stazu i sve članove Kluba koji su u projektu participirali. Našoj Jeli koja je savršeno odradila voditeljski posao, našim dragim prijateljima iz Stankovaca, Silviji i Dariju, na prekrasnim slikama, Aniti i Željku koji su odradili vrlo konfuzno suđenje u maniri UCI sudaca i koje izuzetno cijenimo zbog svega što daju za brdski biciklizam. Nadalje bi se željeli zahvaliti i ŠRD Pakoštane na pomoći, a posebno Anti Žoniju Maksanu na razumijevanju, komunalnom poduzeću "Juština" i poduzeću Erlić Commerce na izlasku u susret pri izradi poligona, poručuju organizatori po završetku odrađenog programa.

Poseban pozdrav uputili su djeci i tetama Maji, Silvi, Sanji, Dori, Boženi iz vrtića "Grdelin", kao i učenicima nižih razreda, 1.B, 2.A, 2.B i 3.A, OŠ Pakoštane i njihovim učiteljicama Marini, Zdenki, Ivani i Biljani na prekrasnim, unikatnim medaljama koje su izradili. Također i svoj djeci koja su nastupala i radi kojih se sve organiziralo, naravno i njihovim roditeljima koji su dolaskom i bodrenjem i iskazanim zanimanjem prepoznali trud koji se uložio kako bi se mališani upoznali s čarima biciklizma i uživanja u vožnji na dva kotača.

Događanje na rivi izazvalo je po sunčanom danu veliki interes mještana koji su minulog vikenda imali priliku prisustvovati nizu atraktivnih sportsko-rekreativnih i zabavnih manifestacija.

 

26. travanj 2024 13:03