StoryEditorOCM
SportNOGOMET ZA MLAĐE GENERACIJE:

Sportska suradnja Abecede sporta i NK Murvice!

Piše Ivica GJERGJA
20. siječnja 2017. - 19:20
skola_nogometa

Abeceda Sporta ABC i NK Murvica dogovorili su sportsku suradnju. Ante Dokoza, predsjednik Uprave DSR Abeceda Sporta i predsjednik Uprave NK Murvica  Ante Grgeč uz dopredsjednika Abecede Juru Perkovića i tajnika obiju udruga Mire Suraća regulirali su obostrane međusobne odnose koji uključuju niz stručnih aktivnosti iz područja nogometa i procesa rada s mlađim uzrasnim kategorijama.

Ovim se NK Murvica konačno okreće mlađim uzrastima i suradnji sa ostalim murvičkim sportskim udrugama. Cilj je otvaranje kvalitetne škole nogometa, tim više kada se zna da bez kvalitetne škole nogometa nema ni jake Murvice.

Stručni trenerski kadar jedan je od najvažnijih projekata koji su pokrenuti u klubu. Ovaj korak je pokazatelj da u Murvici misle krenuti u ozbiljan i dugoročni rad trenerskim kadrom i na tim temeljima gradit će se uspješna budućnost Murvice.

Upisi u školu nogometa već su krenuli, a treninzi koji će se održavati u prostorijama DSR Abeceda Sporta i dvorani osnovne škole Poličnik startaju 28. siječnja. U novootvorenoj školi rade isključivo stručni ljudi koji imaju završen kineziološki fakultet. Informacije se mogu dobiti na brojeve: 095 896 7827 - Jure Perković profesor i 098 968 7485 - Lana Leskovar, profesor.

19. travanj 2024 12:48