StoryEditorOCM
SportIZ PLIVAČKOG KLUBA JADERA

Na snijegu - „plivali“!

Piše Ivica GJERGJA
20. siječnja 2017. - 22:37
pripreme-cerkno

Tradicionalno kao i svake godine u ovo vrijeme članovi PK Jadera provedu na zimskim pripremama na snijegu u Cerknom Sloveniji tjedan dana. Oni su trenirali na snijegu ujutro a poslijepodne na bazenu. Na jutarnjem treningu oni koji ne znaju skijati učili su skijanje jer na Cerknom je jedna od najmodernijih skijaških staza. Jadera je ove godine povela i mlade plivače koji su bili oduševljeni no i iskazali su se i dokazali da se u budućnosti na njih može računati. Imali su dvostruku korist trenirali su i naučili skijjati.

Ekipa koja je išla na pripreme: Sandro Barić, Stjepan Baraba Č., Emilia Brnabić, Luka Čulina, Duje Grgić, Roko Grgić, Lovre Jerak, Maksim Komadina, Ema Krstić, Tonka Krstić, Marija Kuman, Noa Kuman, Ivano Kuman, Lovre Mijolović, Vito Petani, Šimun Sladović, Bruna Sladović, Filip Smolić, Marko Spahija, Ellena Šušteršić, Karla Torbarina, Tia Torbarina, Maksim Vrkić, Šimun Zdrilić, Roko Zubčić, Mirta Zubčić. Treneri koji su vodili ekipu: Marijan Čulina, Ante Džaja, Danijel Torbarina  profesori i Edgar Nimac.

OBUKA NEPLIVAČA

Iz PK Jadere pozivaju sve zainteresirane koji imaju želju naučiti plivati ili usavršiti svoje dosadašnje znanje plivanja da se jave trenerima ili u ured na bazenu Višnjik svakim radnim danom u terminima od 8:00 do 10:00 ili u popodnevnim satima od 16:00 do 18:00, te subotom od 8:30 do 10:00 sati.     

26. travanj 2024 04:44