StoryEditorOCM
SportDVORANSKO PRVENSTVO HRVATSKE U ATLETICI ZA MLAĐE SENIORE I SENIORKE

Zadranima četiri odličja, Mišković prvak Hrvatske u troskoku!

Piše Ivica Gjergja
29. siječnja 2017. - 13:32
Miskovicodlicje

U Rijeci je održano prvenstvo Hrvatske u dvorani za konkurenciju mlađih seniora i seniorki. Nastupilo je ukupno 105 atletičara iz 18 klubova, a među njima i četvero članova Atletskog športskog kluba Zadar. Zadrani su ponovno oduševili osvojivši četiri medalje od čega jednu zlatnu, jednu srebrenu, te dvije brončane.

Najbolji rezultat je ostvario najbolji zadarski atletičar Ivan Mišković koji je u troskoku s rezultatom 14,15 m osvojio prvo mjesto, zlatnu medalju i  postao državni prvak. Drugo mjesto i srebrenu medalju osvojila je Andrijana Lukić u troskoku, skočivši u zadnjoj šestoj seriji 11,43 m. Na 60 m odličan rezultat je istrčao Mate Mišković 7,15 sekundi što je bilo dovoljno za treće mjesto i brončanu medalju, a tim rezultatom je postigao i svoj novi osobni rekord. Treće mjesto i brončanu medalju osvojio je i Jakov Zurak u skoku uvis preskočivši 199 cm.                                        

– Zadovoljni smo ostvarenim u Rijeci i ovaj put se vidjelo da bez pravih kontinuiranih priprema nema ni rezultata. Znamo gdje smo i što nam treba za buduća natjecanja, uvjereni da ćemo i dalje biti uspješni i osvajati odličja, kazao je trener Ivica Šola.

02. svibanj 2024 00:02