StoryEditorOCM
SportVIDEO: DRUŠTVENE MREŽE JOŠ UVIJEK GORE NAKON DEBAKLA

Da su Hrvati uzeli Vujovića za izbornika, osvojili bi sve turnire u sljedećih pet godina!

29. siječnja 2017. - 14:35
slovenijabroncavujovićrukomet

Facebook Sportskih novosti užario se od komentara na nevjerojatan poraz Hrvatske u utakmici za svjetsku broncu protiv Slovenije.

Hrvatski rukometaši ostali su bez odličja na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj nakon što su u dvoboju za treće mjesto poraženi 30-31 (18-13), iako su u 40. minuti imali prednost od osam pogodaka, a u posljednjih osam minuta ušli s viškom od pet golova.

Navijači su u šoku, a sudeći po stotinama komentara na 'fejsu' većina ih je brzo našla krivca za debakl. Donosimo pregled komentara...

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Raspad sistema se obično dešava kad gubiš, samo se kod nas dešava kad vodiš 8 RAZLIKE!

 

Sve je to istina,ali nećemo znati tko nam je izbornik dok Babić ne razgovara sa suprugom?!?! Molim ljude iz rukometnog saveza da zabrane ove glupe izjave izbornika Babića jer vrijeđa intelekt gledatelja!

Kakav ponos na ovo? U 15 min izgubit +8 i utakmicu?? Ovo je žalost a ne ponos. Mjenjaj komplet sve i trenera i slijepca Stepancica i Mandalinica kakvi su to igraci

Da ste uzeli Vujevića za izbornika kad ste mogli, u narednih 5 godina bi svaki turnir osvajali, al eto vam Babić i njegova gospa koja očito spava zadnje 2 večeri pa je zaboravila da mi igramo.

Ovo rukometni sport nije vidija, 8 razlika u 40 min, to niko nikad nije izgubija, bruka i sramota, svaka čast Slovencima.

Neću spominjati Hrvatsku, nego čestitke Sloveniji. Ovako se vratiti je nevjerojatno. Vujo majstore.

Napadi Hrvatske traju 20 minuta..od 30 napada 25 suci dižu ruke ne zato jer sude protiv Hrvatske nego zato jer ovi nemaju nikakvu ideju. Trener ako ga se tako može nazvat neka sam da otkaz jer je to jedino što mora.

Svaka čast susjedima i treneru Vujoviću na osvojenoj medalji. Očitao je lekciju Babiću. Mi trebamo trenera koji će od papaka napraviti muškarce, pobjednike. Ovo je sramota, koji luzeri. Skinuli smo gaće i bok.

Na ovo niko normalan ne može i ne smije biti ponosan. Kao što je rekao Saračević u prenosu "ovo samo mi možemo". 8 razlike ispustit u zadnji 13 minuta igre je blago rečeno idiotizam. E moj Babiću vrijeme je da odes. Ovu medalju je apsolutno zaslužio veliki Veselin Vujović, ne samo što je bio najbolji igrač, već je i jedan od najbolji trenera...a o kakvoj se veličini radi mogli smo najbolje vidjeti večeras. Kakva motivacija za zadnji 10 min, Babicu i ovim našim sminkerima pustiti snimak tajm auta slovenaca da ga gledaju i slušaju čitav svoj život. Ima dosta toga da nauče iz njega. Slovencima zaslužene čestitke na osvojenom trećem mjestu i karakteru koji su pakazali u završnici meča. A Kauboji što se tiče vas u ovi zadnji 10 min ste se posrali na sve svoje navijače i naciju. Neka vas je sram ove završnice.

Ja sam na 8 razlike vikao (doma na kauču) vadi van Cindrića, vadi van Duvnjaka, prvi se počeo gubit u soliranju, drigi više nije mogao stajati na nogama. Zamjene, uvesti igrače koji imaju snage i neka drže tih 8 razlike!

---------------------------------------------------------------------------------------------

VIŠE KOMENTARA MOŽETE PROČITATI OVDJE

26. travanj 2024 03:40