StoryEditorOCM
SportFOTO: ZIMSKO KADETSKO-JUNIORSKO PH U SKOKOVIMA U VODU

​Zadranima 16 odličja!

Piše Ivica Gjergja
13. veljače 2017. - 16:28

Proteklog vikenda je u Zagrebu održano zimsko kadetsko-juniorsko Prventsvo Hrvatske u skokovima u vodu. Na natjecanju je nastupilo devet kadeta i juniora iz KSV Zadra koji su postigli odlične rezultate, osvojivši 16 medalja, od čega čak osam zlatnih, tri srebrne i pet bronci.

Za Zadar su zlatne medalje osvojili Hana Kovačević, Nika Cerovečki, Lora Magaš i Matej Neveščanin.

Juniorka Hana je sa tornja i daske 1 m osvojila prvo mjesto, dok je sa daske 3 m bila druga. U istoj kategoriji Nika Cerovečki osvojila je treće mjesto sa daske 1 m i četvrto mjesto sa tornja i 3 m. Sinkro par Hana i Nika osvojili su zlatnu medalju sa daske 3 m.

U kategoriji kadeta Diego Bajlo osvojio je drugo mjesto sa daske 1 m i 3 m dok je sa tornja i u sinkro paru 3 m sa Matej Neveščanin osvojio drugo mjesto. Kadetkinja Bruna Huljev osvojila je sa daske 1 m šesto mjesto, daske 3 m četvrto mjesto i tornja peto mjesto. Sinkro par 3 m Huljev - Magaš zauzeo je četvrto mjesto.

U kategoriji mlađih kadeta kod djevojčica Lora Magaš osvojila je zlato sa daske 1 m i 3 m dok je sa tornja bila treća. Kod dječaka Matej Neveščanin osvojio je tri prva mjesta na svim individualnim disciplinama i drugo mjesto u sinkro paru da Diegom Bajlom sa daske 3 m.

Profaca Marko osvojio je treće mjesto sa tornja, šesto sa daske 3 m i deseto sa daske 1 m Luka Živaljić osvojio je sedmo mjesto sa daske 1 m i 3 m dok je Huljev Marko osvojio osmo mjesto sa daske 1 m. Sinkro par Živaljić - Profaca sa daske 3 m osvojio je peto mjesto.

- Zadovoljni smo ostvarenim na prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu gdje su naši kadeti i juniori osvojili ukupno 16 odličja. Očevidno je da kada se dobro radi, a mi smo to i činili i rezultati neće izostati. Ostaje nam sada da se dobro spremimo za drugo kolo u Alpe Adria lige, koje će se sljedeći vikend održati u Trstu, kazao je trener Marko Sutlović.

 

19. travanj 2024 02:06