StoryEditorOCM
SportNK ŠKABRNJA KRENULA S PRIPREMAMA

Trener Šime Ivković: Bit ćemo spremni za nastavak prvenstva!

Piše Ivica Gjergja
15. veljače 2017. - 19:16
ska

Na škabrnjskim Vlačinama „stanuje" zadovoljstvo radi izuzetno korektnog odnosa, rada i marljivosti koju na treninzima pokazuju igrači NK Škabrnje. Trener Šime Ivković nema ni za  koga popusta, tjera svoje rekli bi kao „vrag dušu", ali dozira treninge da ih svi mogu podnijeti pa i veteran kao što je Ante Pavlović.

U jednom međusobnom igračkom „obračunu" na treningu iskazao se kao strijelac pa je postigao i pobjedonosni zgoditak, a nakon njega Ante je imao svoje trenutke izljeva radosti.                                                                                                                                                               - Atmosfera je izvrsna, nemam ama baš nikakvih problema, dečki sve što rade, rade svojski i uvjeren sam da ćemo spremni dočekati nastavak natjecanja u prvoj ŽNL Zadar, kratko nam je rekao trener Ivković.                         

Što se tiče igračkog kadra u NK Škabrnji, dvojica igrača su napustila klub, Luka Miletić je otišao u Junak iz Sinja, a Karlo Šare u Zemunik. Došli su Leo Kapović, a vratio se i Leo Plecić.

23. travanj 2024 07:29