StoryEditorOCM
SportPRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA

Na Vlačinama Lučko zabilo dva zgoditka!

Piše Ivica Gjergja
26. veljače 2017. - 10:27
DZupan.JPG

ZADAR - LUČKO 0:2 Igralište Vlačine. Gledatelja 100. Sudac Matej Zubčić. Pomoćnici: Mijić i Vukanić. Strijelci: 0:1 Karamatić (75), 0:2 Rak (87). ZADAR: Gluić, P. Colić, Šimurina, Pantalon, Pranić, Župan, Anić, Tokić, Bubnjar, Blažević, Terkeš. Još su igrali: Gagula, Čulina, Josić, Brlić, Rončević, Pedišić, Jurjević. Trener: Josip Butić. LUČKO: Žarkov, Shin, Bae, Lončar, Pezo, Janjiš, Brtan, Karamatić, Jurić, Petrović, Rak. Još je igrao: Karoglan. Trener: Davor Mladina.

Obostrano žustra, borbena utakmica koju je ometala jaka bura tako da nogometaši jednostavno nisu mogli kontrolirati loptu. Prvi dio susreta i sve do 75. minute više izglednih prigoda za postizanje zgoditaka imao je Zadar, pa smo tako zabilježili prigodu Blaževića u 23 minuti, pa Bubnjara 46, da bi opet Blažević tukao tik pokraj vratnice u 65. minuti.

Igrati visokim loptama bilo je nemoguće, sve bi izlazile van terena nošene jakom burom. Gosti su imali izvrsnog lijevog bočnog Raka koji je dva puta lijepo probio lijevu stranu u 31. i 37. minuti, no bio je neprecizan. On je postigao drugi zgoditak pred kraj susreta, na asistenciju Janjiša. Prvi zgoditak za goste polučio je Karamatić iz jedne gužve u 75 minuti.

Nakon što je trener domaćih Josip Butić uveo u igru šest novih igrača „pala" je igra, tada su gosti preuzeli igru i bilježe pobjedu. Vjerujemo da je ogled uspio što se tiče Zadra jer trener Butić zna što mu je činiti do prvenstvenog dvoboja sa Valom 5.ožujka.

Ivica GJERGJA

Škabrnjanac u dresu Lučkog, bravo Kiki!
Kristijan Jurić, dijete je škole nogometa Dalmatinca, inače iz Škarbnje. Otac Denis, jedan je od boljih nogometaša ne samo NK Škabrnje nego u njegovo doba 90-tih godina i županije pa i šire. Kristijan je igrao na svojim Vlačinama protiv Zadra u dresu Lučkog. Svaki njegov dobar potez, a bilo ih je dosta, bio je nagrađen aplauzom i onim: „Bravo Kiki"! Kristijan je igrač prvoligaša NK Lokomotive na posudbi u Lučkom.
19. travanj 2024 16:39