StoryEditorOCM
SportJUDO "KUP SAMOBORA 2017"

Zadranima zlato i srebro!

Piše I.Gjergja
7. ožujka 2017. - 13:38
judoo

U Samoboru je održan judo turnir „Kup Samobora 2017" na kojem je nastupilo devet država sa 556 natjecatelja iz 53 kluba. U dvorani osnovne škole Bogumil Toni natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica, uzrastu mlađih kadeta i kadetkinja te u uzrastu kadeta i kadetkinja.

Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 10 natjecatelja predvođenih trenerima Antom Zankijem i Draganom Kneževićem te su ukupno osvojili jednu zlatnu i jednu srebrenu medalju. U kategoriji djevojčica do 14 godina Nora Zekanović je sa dvije pobjede osvojila zlatno odličje dok je Luka Mijić u konkurenciji mlađih kadeta do 60 kilograma sa dvije pobjede i jednim porazom zauzeo drugo mjesto. Za judo klub Zadar nastupili su no ovaj put osim stečanih iskustva u borbama nisu imali uspjeha Đani Peričić, Mateo Blaslov, Frane Katačić, Donat Martinović, Roko Vulić, Stipe Mihatov, Nikola Mikin i Hari Mičić.

-Ovakvim "uradkom" zlatom i srebrom, da se našalim, zadovoljni smo. Bilo je izuzetno jako i teško natjecanje obzirom na velik broj natjecanja, tako da je Nora odradila izuzetno dobro svoje borbe i zaslužila zlato, a Luka Mijić je digao srebro. Što vam reći nego da smo zadovoljni ostvarenim, kazao je trener Dragan Knežević.

26. travanj 2024 18:44