StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR „PROFINE CROATIE CUP POREČ 2017"

Zadrani viceprvaci!

Piše Zadarski.hr
8. ožujka 2017. - 12:57
KBE_Zadar

U Poreču je od 03. do 05 ožujka održan malonogometni turnir „Profine Craoatia cup 2017" što je na neki način nastavak onih nekadašnjih susreta djelatnika pa i sindikalnih, ovaj put iz grupacije Profine Croatia, na kojoj su nastupile sedma momčadi iz Zadra a koje se bave tom djelatnosti.

Da pojasnimo, Profine Craoatia je zastupnik PVS profila marke KBE, Trocal i Kommerling. Na turniru je nastupilo 30 momčadi iz Hrvatske, a Zadar su zastupili igrači iz sedam, a šest obrta Vinmar, Z - Mont, Classic - mont, PVC Škoda, Dicentra - projekt, Zonula koje su činile KBE Zadar, dok je Alu - Marin nastupio samostalno.

Oni su imali jednu pobjedu i dva poraza, što im nije bilo dovoljno za prolaz skupine. Kako je bio „višak" igrača to je nekoliko igrača iz Zonule nastupilo zajedno sa Splitom, došli su četvrtfinala i izgubili od KBE Zadrom. KBE Zadra je ostvario izvrstan rezultat, stigli su do finala, a tu su izgubili finale od Alpro Šardi te zauzeli visoko drugo mjesto. Što se tiče finala momčad KBE Zadra nije u njega ušla kako treba i već zarana gube 2:0 a što je ostao rezultat prvog dijela. U drugom dijeli igraju bolje, dominiraju terenom to je bila druga momčad, no nema rezultata i kada su protivnici poveli 3:0, Martin Škoda i Marin Miletić „uzimaju stvar u svoje ruke" poravnavaju minutu do kraja susreta na 3:3.

U ruletu šesteraca više sreće imali su dečki iz Alpro Šardi, dok su Zadrani promašili dva šesterca, a suparnik osvaja finale. KBE Zadar je do finala igrao u skupini koju je lako prošao bio prvi imao dvije pobjede i neriješeno, a onda u četvrtfinalu pobjeđuje 1:0 Zonula trimont. U polufinalu Borovec iz Metkovića pobjeđuje 2:0. Za KBE Zadra su igrali: Danijel Lisica, Mate Radan, Marin Miletić, Darko Zorić, Ante Đaja, Martin Škoda, Pere Dražević, Šime Potočnjak, Ante Maslarda, Tomilsav Vujtović. Voditelj Velibor Škoda.

-U konačnici smo zadovoljni ostvarenim igrali smo finale i tako još jednom dokazali da se u Zadru pored rada igra i dobar mali nogomet. Bilo je divno ponovilo se , nosimo lijepe dojmove sa krasnog druženja uz mali nogome, kazao nam je jedan od sudionika Zadrani Marin Miletić. Ivica GJERGJA
 

27. travanj 2024 02:01