StoryEditorOCM
SportKICBOXING TURNIR „ZABOK OPEN"

10 odličja za Pretorian!

Piše I.Gjergja
9. ožujka 2017. - 12:21
Pretorian

U posljednje vrijeme gdje god se pojave članovi KBK Pretorian osvajaju odličja, zauzimaju najbolja mjesta (prvo, drugo, treće) na natjecanjima, a to su dokazali i nastupom na Zabok open, gdje su osvojili ukupno pet zlatnih jednu srebrnu i pet bronci. Veliki uspjeh nema što kad se zna da je na turniru nastupilo pet njihovih članova.

Tako je Žarko Pedisić,i nastupio u tri discipline i dvije kategorije, point fight, ligha contakt i kicklighat. Izuzetno je odradio sve svoje mečeve, bio u svima dominantan, jednostavno se sa svojim protivnicima „igrao" i na kraju se okotio sa tri zlatne i jednom brončanom medaljom.

Pak Veronika Tomrecaj u kategoriji juniorki kicklighat osvojila je zlato odličje u dominatnoj borbi protiv odlične Slovenke, pobijedivši je 3:0. Toni Premić osvojio je dva odličja srebro u kicklighat i bronca u lighat contaktu, do je Venka Knežević u seniorskom uzrastu osvojila brončanu medalju u kicklighat. I njihov najmlađi član Adrian Topalli osvojio je dvije bronce u point fighting disciplini.

-Sa nastupom u Zaboku možemo biti u potpunosti zadovoljni, osvojiti 10 odličja sa pet boraca može malo tko, no nama je to uspjelo. Uspjelo nam je iz razloga jer smo se dobro premali, respektirali smo protivnika no išli smo s onim nitko nije bolji dok to ne dokaže u ringu. Marno i predano smo radili na treninzima i to nam se višestruko vratilo. Čestitam mojim natjecateljima, kazao je vidno zadovoljan trener Mentor Topalli.

19. travanj 2024 23:09