StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA - JUG, 19. KOLO

Župan: "Bodovi ostaju doma"!

Piše Ivica Gjergja
10. ožujka 2017. - 00:35
5_zem

Na zadarske Stanove "slijeće" OSK, dobra momčad koja je u prvom kolu nastavka natjecanja u Trećoj HNL - jug porazila Dubrovnik, dok je Zadar u Kaštel starom poražen od Vala. Val ih je "zapljusnuo" i bodovi su ostali Valu. Kompletne pripreme provedene su za sraz sa OSK-om, a igra se u subotu u 15 sati na Stanovima.

U "rosteru" Zadra će doći do promjena neće moći nastupiti prvi vratar Tome Gluić (isključen) pa će na vrata Karlo Jurjević, kojemu ovo nije debi. Zadru igra samo pobjeda jer ako hoće priključak sa vodećima treba uzeti tri boda i tako isprati poraz. Jedan od okosnice momčadi Zadra, Dragan Župan kazao nam je: -Ne da ćemo tražiti u srazu sa četveroplasiranim OSK-om iz Otoka kod Sinja iskupljenje, nego najavljujem pobjedu i sva tri boda. Igrali smo dobro i s Valom no splet nesretnih okolnosti uzeo nam je bodove, sada nema popusta za nikog pa ni za OSK-a, kazao je Župan.

IZ HNK PRIMORCA
Rogić: "Znam da ću biti na "streljani", spreman sam"! Na ne baš ugodno gostovanje Hrvacama odlazi Primorac iz Biograda. I one su u prvom kolu poražene te će očekuje se učiniti sve da susret sa Primorcem pobjede. No nešto će se pitati i igrači gostiju iz Biograda, koji su marno, predano i dobro odradili pripreme za ovaj susret. Hendikep je to neće biti svi na broju jer kapetan Vedran ješe i Josip Galešić imaju "žuticu", pa će trener Elvis Brajković morati nešto dobro izmiksati u što se ne sumnja.

Zadaća je osvojiti bod, ako se ukaže prilika uzeti kompletan plijen. -Naš brod je zaplovio vjerujem da se nećemo ni u Hrvacama nasukati na hrid. Znam osobno iz iskustva da ću biti na svojevrsnoj "streljani" spreman sam i ne plašim se udaraca napadača Hrvaca. Vjerujem da će mi i moji suigrači umnogome pomoći da obranim našu mrežu, kazoa nam je vratar Primorca Lovre Rogić. Susret u Hrvacama igra se u subotu u 15 sati.

25. travanj 2024 12:57