StoryEditorOCM
SportFOTO / VIDEO - NEVIĐENI ŠOU NA POLJUDU

Zamaskirani huligan uletio na teren i šipkom htio napasti suca, predsjednika Rijeke gađali u loži!

Piše Zadarski.hr
11. ožujka 2017. - 20:50
navijac_teren5-110317

Veliki jadranski derbi u kojem su na Poljudu Hajduk i Rijeka odigrali 1:1 nije prošao bez incidenata.

U sudačkoj nadoknadi jedan je maskirani navijač sa sjeverne tribine utrčao na teren noseći šipku u ruci s namjerom da se obračuna sa sucima. Glavni sudac Mario Zebec i njegovi pomoćnici pobjegli su prema drugoj strani terena, a neshvatljivo je kako nitko od redara nekoliko minuta nije niti potrčao prema navijaču već je ovaj nakon nekog vremena sam smireno krenuo natrag prema tribini kada je vidio da prema njemu ide policija.

Nakon susreta dogodio se i incident na zapadnoj tribini gdje je netko iz mase gledatelja bacio poveći predmet prema predsjedniku Rijeke, Damiru Miškoviću. Očevici govore kako je prema Miškoviću poletjela boca koja ga je navodno i pogodila, a sve skupa ružan je detalj koji će zasigurno baciti mrlju na inače solidan nogomet koji smo gledali na travnjaku.

U 75. minuti na sjeveru je osvanuo transparent 'Avione plaća klub, buseve županija, a brodove i obraz vaša riječka džamija' kojim se aludiralo na dolazak navijača iz Rijeke u Split brodom. Na taj transparent navijači Rijeke uzvraćali su povicima 'Vi ste Titovi, Tito je vaš'.

Delirij na stadionu izazvao je navijač koji je početkom sudačke nadokande uletio na teren, prošetao se po kaznenom prostoru Rijeke, Zebec je pobjegao do zapisničkog stola, a navijač se mirno predao policiji.

 

20. travanj 2024 16:51