StoryEditorOCM
SportIZJAVE NAKON UTKAMICE

Marinković: Hvala publici! Naglić: Bravo za Vladovića i Ramljaka!

13. ožujka 2017. - 10:29
zadar_olimpija1-120317

Ivan Marinković, igrač Zadra: 

Stvarno jedna teška utakmica ostala je iza nas, Olimpija je odigrala čvrsto , iako joj pobjeda nije značila ništa, međutim, upravo iz tog razloga treba istaknuti njihovu sportsku crtu. Mi smo pokazali karakter, nismo podlegli pritisku utakmice. Iako je kroz sezonu bilo puno problema, koji su se očitavali kroz ozljede i slabije rezultate ostvarili smo svoj cilj. Priznajem, moglo je bolje, međutim, ovako je isto lijepo. Želim se zahvaliti publici koja nas je pratila u večerašnjoj utakmici.

Aramis Naglić, trener Zadra:

- Sve od one utakmice s Mornarom do danas protiv Olimpije bilo je nekako "s nožem ispod grla"! Olimpija je odigrala jednu takmičarsku utakmicu iako im nije bila potrebna pobjeda i zato im čestitam. Moram istaknuti Jakova Vladovića  koji je odigrao na zavidnom nivou iako je odradio samo jedan trenig, ali nisam mogao preko njegove želje i volje da odigra ovu odlučujuću utakmicu. Ne zaboravimo imao je prilično ozbiljnu ozljedu.

Ali istaknuo bih i Ivana Ramljaka koji je praktički pokrivao sva mjesta na terenu, slikovito, i prvi red  tribina. Međutim, svim igračima iskrene čestitke, jer ovo su jako teške utakmice. Na koncu imali smo i značajnu potporu publike, hvala im od srca.

25. travanj 2024 06:27