StoryEditorOCM
SportSKOKOVI U VODU: ZIMSKO SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE

Dva srebra i bronca za KSV Zadar!

Piše Ivica GJERGJA
13. ožujka 2017. - 12:37

U Zagrebu je održano Zimsko seniorsko Prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu, na kojem je sudjelovalo šest članova KSV Zadra, Hana Kovačević, Nika Cerovečki, Lora Magaš, Bruna Huljev, Matej Neveščanin i Diego Bajlo.

Osvojili su tri medalje, dvije srebrne i jednu brončanu. Sinkro par Hana Kovačević - Nika Cerovečki sa daske 3 m osvojile su drugo mjesto dok su par Huljev - Magaš osvojile osmo mjesto. U muškoj konkurenciji par Bajlo - Neveščanin osvojio je peto mjesto. U disciplini sinkro mix sa daske 3 m par Matej Neveščanin - Bruna Huljev osvojio je sedmo mjesto dok su par Diego Bajlo - Lora Magaš osvojili deveto mjesto.

Pak u individualnim disciplinama najbolje rezultate ostvarila je Hana Kovačević koja je osvojila dvije bronce. U kategoriji seniorki sa daske 1 m Hana je osvojila treće mjesto dok je Nika Cerovečki bila peta. Huljev Bruna osvojila je deveto mjesto dok je Lora Magaš bila šesnaesta. Sa daske 3 m Hana Kovačević bila je peta, Nika Cerovečki šesta, Bruna Huljev deseta, a Lora Magaš jedanaesta.

Sa tornja treće mjesto osvojila je Hana Kovačević, Nika Cerovečki bila je sedma, Bruna Huljev deveta, a Lora Magaš deseta. U seniorskoj kategoriji sa tornja šesto mjesto osvojio je Matej Neveščanin dok je Diego Bajlo bio sedmi. Sa daske 1 m Matej je osvojio sedmo mjesto, a Diego jedanaesto. Sa daske 3 m Matej je bio sedmi dok je Diego bio deveti.

Najbolji Marcela Marić i Matej Nevešćanin
Hrvatski savez za skokove u vodu u sklopu seniorskog Prevsntva natjecanja proglasio je najbolje skakače za 2016. godinu. Za najbolju sportašicu proglašena je Zadranka Marcela Marić, dok je je nagradu za mladu nadu osvojio još jedan Zadranin, Matej Neveščanin. Sve čestitke!
23. travanj 2024 17:01