StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA - JUG 20. KOLO

Vugdelija i nesreća odnijeli bodove Primorcu!

Piše I. Gjergja
18. ožujka 2017. - 20:48
primorac2.JPG

TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA - JUG 20. KOLO

 

Vugdelija i nesreća odnijeli bodove Primorcu!

 

PRIMORAC – CROATIA 0:2

BIOGRAD – Igralšte Kazimira i Silvia. Gledatelja 150. Sudac: Teo Pavić (Split) 6.

Strijelci: 0:1 Čapin (6), 0:2 Čapin (24).

PRIMORAC: Rogić, Perica (od 46. Jančić) , Brzoja od 66. Erlić_), Marković , Galešić , Ješe , Vodopija , Zubčić od 46. Bačkov), Mrkić , Bajić , Malčić . Trener: Elvis Brajković.

CROATIA: Vugdalija , Jović, Šalinović , Košić od 60. Šaravanja -), Vuksan , Čapin, Šabić , Begić, Jurić , Gudelj od 89. Bitanga-), Todorić. Trenr: Mislav Kkaroglan.

Najbolji igrač: Ante Čapin (Croatia).

Ozbiljni u pristupima, na svakom dijela terena su činili presing kompaktni i jednostavno danas bolja momčad Craoatie iz Zmijavaca zasluženo odnosi tri boda iz Biograda. Domaćini su igrali na refule, istina u početnih 11. minuta igre bili  bolja momčad no "izbacio" ih je  zgoditak kojega je "lisac" Ante Ćapin postigao nakon što je dojma smo loptu imao u nogama Ješe, no ona mu je pobjegla odskočila radi neravnog terena i napadaču Croatie nije bilo teško prebaciti vratara Rogića za vodstvo. Sve su domaćini činili kako bi poravnali rezultat nije ih išlo, a onda u 24 minuti dugo su držali gosti loptu, mijenjala je u kaznenom prostoru domaćina vlasnike od Todorića pa Gudelja i na kraju opet Ćapina koji iz blizine matira po drugi put vratara Rogića  za 0:2. Domaćini opet sve pokušavaju no ne uspijevaju.

Vugdelija i „nesreća“ odnijeli bodove!

Primorcu je nesreća i vratar Vugdelija odnijeli bodove, "okrenuli su im leđa" prigode koje nisu ušle u gol, vratar je izvrsno reagirao i spasio sigurna tri zgoditka dva Vodopiji u 42. i 44. minuti  i jedan odbijanac Bajića. I pred kraj susreta imali su domaćini nekoliko prigoda no ostalo je na tome. Na kraju susreta gosti su zagrljeni pjevajući napustili teren uz pljesak gledatelja zaslužili su ga za igru.

U Primorcu su što se tiče svega na utakmici od prijema prihvata, te odnosa s gostima bili više nego korektni. Na kraju susreta im je u ime kluba čestitao na pobjedi sportski direktor Primorca Leo Šarić. Vidjevši to jedan dobri poznavatelj nogometnih prilika u Biogradu po imenu Ivica uzviknuo je :                                                   

    -Pa u svemu onome što okružuje nogomet kada bi ovakvih gesta bilo više kamo sreće za nogomet, bravo Leo i Primorče!

 

 

19. travanj 2024 00:16