StoryEditorOCM
SportMALI NOGOMET VETERANI

Kup Biograda najboljem Dream teamu!

Piše Ivica Gjergja
20. ožujka 2017. - 20:44
PobjednikkupaDreamteam

Do finalnog susreta kupa u ligi malog nogometa Biograda došle su trenutno najbolje dvije momčadi, koje su se u finalu sučelile, a pobjednik je momčad Dream teama. Ova je momčad i najviše pokazala, igraju odličan hakl, iako „vremešni", svaka lopta im se lijepi, nisu od vještine baratanja njome mnogo izgubili osim što su im potezi malo usporeniji što je i razumljivo.

Pobjednik kupa je momčad, satkana od igrača koji su gotovo svi igrala nogomet u Primorca, pa mogli bi reći i nekadašnji istaknuti igrači Crnjak, Uskok, Brajković i drugi. Oni su nakon bolje igre u finalu porazili Raštane 6:1 i okitili se peharom pobjednika, uz dakako veselje i domjenak koji je slijedio u „trećem poluvremenu".:

DREAM TEAM - RAŠTANE 6:1
BIOGRAD - Sportska dvorana u mjestu. Sudac: Mitrović i Mršić. DREAM TEAM : H. Rakić, D. Morožin (1), A. Šaja, E. Brajković (3), J. Knez, I. Kapitanović, S. Buovac, M. Uskok (1), M. Moravčić (1), B. Knez, A. Crnjak, F. Zejinlagić. Voditelj: Saco Radas. RAŠTANE: I. Perković, D. Mamić, Ž. Pešić, M. Galac, M. Galešić, N. Šimunac, M. Vulelija (1), M. Miletić, N. Genda. Voditelj: Marin Katuša.

 

24. travanj 2024 15:47