StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

Brajković poziva navijače da skupa proslave pobjedu!

Piše Ivica Gjergja
24. ožujka 2017. - 14:15
5_zem

Miješale su se kod Primorca lijepe scene sa igrališta u prošlom kolu u Opuzenu, ali i gorčina radi poraza nakon odigrane utakmice u ovom dijelu natjecanja.

Lijepe scene, u prvom redu radi toga što su u utakmici vodili Primorci i što je najvažnije imali igru koju nastoji još poboljšati i izgraditi trener Elvis Brajković. Nisu bili kompletni, no sljedeći susret igra se doma sa Omišem, koji je iz donjeg dijela, ali se uvijek mora biti obazriv pa i sada. Kompletni će ući u susret, a što raduje, zadržati igru i dakako osvojiti sva tri boda, radi ojačanja bodovnog salda.

-Na neki način na ovoj utakmici s Omišom nama „vlada" ono moraš pobijediti, imperativ je to jer nismo imali nekog uspjeha u dosadašnjim susretima. Nismo ni bili kompletni, evo za ovaj susret svi igrači su mi na raspolaganju i moći ćemo igrati onako kako znamo i moramo. Očekujem podršku naših navijača koje pozivam da dođu na igralište, kako bi na kraju skupa pobjedu proslavili, kazao nam je kratko trener Elvis Brajković. Susret se igra u Biogradu u 16 sati u subotu.


Blažević: "Uzeti sva tri boda"! 
Prava nogometna predstava, igra koja je zadovoljila ukus publike pa i pobjeda u srazu s Neretvom u prošlom kolu dodatan je motiv da se igra dobro i u Dugom tratu. Možemo reći da je pobjeda otišla na stranu upornijeg i bolje takmaca, a koji je imala trostrukog strijelca Vlatka Blaževića. Momak je sa nova tri zgoditka, ojačao svoj učinak - strijelca, prvi je na listi strijelaca lige sa 16 zgoditaka. Dakako s njim smo pozborili par riječi, a glede susreta sa Orkanom u Donjem Ratu. -„Preplivali" smo Neretvu uzeli tri boda, a koji su nam dali dodatno samopouzdanje, jači smo, nova je priča. Zabio sam tri zgoditka, da mi se posreći, a vjerujem da hoće u srazu s Orkanom, jer igra nam se diže pa ću i ja imati koju prigodu više te je iskoristiti i donijeti ako ne sva tri ono bar bod, kratak je bio Blažević. Susret se igra u Dugom Ratu u 16 sati.

26. travanj 2024 02:05